Sedonay Bebeğim ek gıdaya ne zaman başlamalı şuanda 4 aylık kaçıncı ayda başlamalıyım anne sütü alıyor bitek ve ek gıdaya başladığım zaman neler yapıcam ne vericem su vericekmiyim tadım olarak neyden başlamam lazım genel olarak ne yapmam lazım anlatırmısınız sizler ne zaman ek gıdaya başladınız ?
prenses_annesii2603 Sedonay Biz 5 buçuk aylıkken başladık ilk önce yoğurttan baslmalisin sonra patates,havuç,kabak pureleri sonra meyvelerden ama bunları 3 gün kuraliyla yapmalısınız alerji duurnu olursa diye yani yoğurdu 3 boyunca vericeksinjz başka bişey yedirmeyeceksiniz. Zaten ek gıda için doktor kontrolüne gittiğinizde size liste verecektir sabah öğlen akşam ara öğünler için tarifler felan olucaktir mutlaka tabi ek gids verilirken suda vericeksiniz
Bebegimm1 Sedonay 6ayda baslanıyor su veriyoruz bizde 4 ayligiz bebegime ne vericem ne yediricem bilmiyorum 3 gun kurali ile baslamak gerekli alerjisi olup olmadigini anlamak icin sonra ayına göre sebze meyvelerde vs vericez instagramda bakiniyorum simdiden nasıl bir yol izlemem gerektigiyle ilgili
BademsMam Sedonay 6. Ayda başla. Erken başlama. Önce havuç,kabak,patates, tadımı yaptır. Daha sonra elma,kayısı, armut tadımı yaptır. 7. Aydada çorbalara başlarsın.