Sinemdefne Kizlar 2 gundur boynum tutuldu sicak su torbasi koydum hafifletti ama gecmedi hala emzirdigim icin sadece parol kullaniyirum bas agrisi da yaomaya basladi diye merhemde inerilmiyor yaziyir internette var mi tavsiyesi olan?
Muverrih Sinemdefne Ben emzirmiyorum ama kas gevsetici Viks filan kullandım hiç ise yaramamisti parol ve sıcak su uygula yine iyi gelir geçmiş olsun çok zor ben oturup ağlamıştım hiç hareket edemiyordum.
Busra0102 Sinemdefne emziren anne dolarex icebiliyorum ağrı hemen geçiriyor bana doğum yaptığım doktor yazmıştı
Sinemdefne Minnaktosbik saglik ocagini aradim merhem surebilirsin 8nce tabaka dedi surdum esim ovaladi hic fark olmadı daha
Mircet Sinemdefne ben emzirirken sırt ağrım için gittim ortapediye zaten onların verdikleri kremlerde o yönde kas gevşetici bile yazmıştı bi sorun yok kullanmanda demişti
acimavi Sinemdefne çörekotu yağıyla masaj yapabilir eşiniz. İşe yarıyor mu bilmiyorum, geçen aylarda ben çok kötü durumdaydım eşim onunla masaj yaptı hemen geçmedi ama belki faydası olmuştur, hiç yoktan yani😊 geçmiş olsun bu arada
Sinemdefne Mircet suruyorum ama henuz faydali olan bisey olmadi yavasca ceviriyorum kafami ama henuz agrim gecmedi