Deryadila25 Kızlar migde ilacı yan etki yaptı vücudum hep kaşınıyor emziriyorum igne yaparlarmı acaba hastaneye hitsem yok yapmazlarmı
iremAkdmr06 Deryadila25 iğne yaparlar mı yapmazlar mı bilmiyorum ama suyun altına girip Bi anda vücudunuzu tiskindirirseniz soğuk suyla kaşıntı ve kabarma gider tabikide doktora gitmek en iyisi ama ben yapmştm iyi gelmişti
75kinalikuzu Deryadila25 o bendede yaptı serum takıyorlar bir kaç gün üst üste gittim ancak söndü bir dahada asla içmedim
Echche Deryadila25 mide ilacının markası ne? Vücudunda kırmızı noktalar varsa zaten gitmen lazım alerji organlarına sıçramasın
Deryadila25 75kinalikuzu bende birkere içtim boyle oldum hemen cope attım ama kac gündğr kaşıntım var emzirdigim için bişe yapmazlar diye hastaneyede gitmedim
75kinalikuzu Deryadila25 hic birşey fayda etmiyor lansor mu içtin serumla vücuttan atılacak bence sabah hemen git benim bütün vücudum kabardı boynundan başladı
Deryadila25 75kinalikuzu bi kac saatkayboluyor kızarık ve kabarmalar sonro yune cıkıyor encokdabu saatler ve akşamlarıcıkıyor
PembePelikan Deryadila25 aslında pek yan etki yapacak bir ilaç değil,, tam olarak nereler kaşınıyor döküntü oluyor mu
Deryadila25 PembePelikan evet döküntü ve kızarıklık oluyor ayaklar bacaklar sort kollar kalca yanı cogu yer
Deryadila25 Echche acaba kendiliginden gecmezmi evde kızıma bakacak kimse yok gecen migdem için gittik herkes korona cok korktum yani hastaneyede pek gitmek istemiyorum
PembePelikan Deryadila25 kurdeşen olabilir mi kuzum,, bi doktora git bence hiç olmadı sağlık ocağına git yakındır sana