Busra4040 Kizlar bebeğim 1.5 aylık doğduğundan beri gazlı ve halende çok gazi var bunun için onerebilceginiz birşey varmı
Fulyaalinmina Busra4040 relaktaz damla her mama veya emme öncesi ağzına 2 damla. Günde 2 çay kaşığı zeytinyağı ve karnına günde 2 kez bebek yağı ile masaj bisiklet hareketi bol bol duş
elifzeze Busra4040 biogaia damla öneririm gaz yapan şeyleri de biraz azaltin bebek 3. Ayından sonra kendi gazını cikartabilecektir.
mom0989 Busra4040 bio-gia her gün aynı saatte kullandınız mı ? Ve yanında relectaz düzenli kullandınız mı. ? Ayak altına masaj ve sıcak tutun karnına saat yönünde bebe yağı ile masaj yapabilirsiniz.
Busra4040 Fulyaalinmina bütün gaz damlalarını kullandm fayda etmiyo nabcami şaşırdım bwlli bı saatte baslyo aglamaya
Busra4040 elifzeze vallaha aç geziyorum sırf gazlanmasin diye suyla yasiyorum resmen dedginz gaz damlasını kullandm ise yaramadi
Mrv38 Benim bebeğimde 22 günlük her emmeden sonra ben gazını çıkarıyorum ki iyi de çıkıyor yani kendi alttan da çıkarıyor ama hala kıvranıyor napacağımı şaşırdım 🤦🏻♀️
Busra4040 Fulyaalinmina birde onu deneyim inşallah işe yarar cunki cok gazlı herşeyi yapıyorm ama banamsin demyor
Busra4040 mom0989 ewet aynı saatte kullandm sürekli masaj sıcak havlu eksik edmiyorum şuan doktor nurse harweys kullan dedi onu Kullanyorm ama aynı çok gazlı bir bebek dedi doktor
Fulyaalinmina Busra4040 6 aylık hala öyle sen düşün. 3 gün oldu ilaç bitti yine başladı aynı şekilde devam edicem 7-8 aya kadae
Busra4040 Fulyaalinmina off 6 aylikmi çok gazlı oluyormu yoksa hafifmi Allah kolaylık versin çok zormuş bu gaz yaa
Busra4040 Fulyaalinmina ilk çocuğumda böyle bisy olmamiati bu beni çok zorluyor gece gunduz aglyor durmadan gezdirmekten belim koptu bisyde yiyemyorum sırf gazlanmasin dye çok zor ya