Edaomeraktas Arkadaşlar doğum yapalı 4 ay 19 gün oldu ve dikişli bölgemde kıl çıkmış sezeryan bikini bolgemin orda dikişli yerim tüy dökücü krem kullansam bı sıkıntı olur mu çok acil
Melekkizimmzeynep Edaomeraktas Cnm doktorlar tüy dökücü önermiyor ama sağlık ocağındaki ebe ile görüşüyorsan sorabilirsin benim doktorum hiç bir şekilde tüy dökücü kullanma dedi normal doğum yaptığım içinn ama sezeryani bilemiyorum
Sleepwalker Edaomeraktas Sakin deneme çok kötü yakar makine yada jilet dikişlerine zarar verirsin yaran kapanana kadar tuğ dökücü krem kullanma derim
Sleepwalker Edaomeraktas Yazarken yanlış yazmışım canım makine yada jilet kullanacaksın dikkatli bi şekilde temizliğini yaptıktan sonra kremini de sürmeyi ihmal etme
Sleepwalker Edaomeraktas O daha öyle olur daha odemini atamadın çok acır sızlar bi de fazla yürümemekten kaçın dikişler birbirine sütte sürte bende yara yaptı zor allahım tez zamanda yaralarını iyilestirsin hijyene dikket et mikrop kaptırma canım ben krem olarak da madicassol krem kullandım çok iyi gelmişti
Sleepwalker Edaomeraktas Canım dediğim gibi tuğ dökücü kullanmayın ben jiletle aldim ama bastırmadan dikişlere değdirmeden aldım temizliğin bittikten sonrada tahriş olmasin diye krem sürdüm sürekli dikiş yerlerinize mikrop kalmaması için pansuman yaptım kremledim
Mavikelebekkkkkkk Edaomeraktas benimde 5 ay oldu dogum yapali . Aynen dikisimin ustunde kil cikiyo jiletle aliyorum bende bi sikinti olmadi .