Asyaninannesiii Merhaba bayanlar çok tereddütte kalıyorum normalde 15 inde adet görüyorum hala olmadım test yapayım dedim ne olur ne olmaz tek çizgi cıktı neden bu kadar gecikmiş olabilir en fazla bir iki gün ileri geri şaşardı
salgarsaniye Asyaninannesiii bebeğini emziriyorsan normaldir bende her ay 10 8 gün falan gecikmem oluyor
Annesininmelegi Asyaninannesiii bende şuanda aynıyım ya kafayı yicem 16 sında olmam lazımdı halen olmadım
_mercanligunler Asyaninannesiii tam 1 aydır hasta olmuyorum, on gün aralıklı iki tane test yaptım negatif bende anlamadım neden olmuyor mevsimsel dedi ebe de ama bakalım 😓
Asyaninannesiii Almira76 eşim kendini çekiyor özel bi korunma yöntemimiz yok çok ta dikkat ediyo yani ben de anlıyorum o an çekiyorum kendimi ondan önce nerdeyse
Almira76 Asyaninannesiii malesef bizdede öyle ama nekdr guvenilrki orası da meçhul allah yardmcimz olsun inşallah 😂😂
Minikellerim Hava değişimi ramazan dan dolayı olabilir stres sıkıntı olabilir acele etmeyin stres ettikçe olmaz bende 25 de olurdum iftardan sonra hastalandım günüm bile vardı
Asyaninannesiii Minikellerim geçen ay yaşadım mevsim değişikliğinden ötürü 2 gün ileri ama bu sefer fazla geldi
Asyaninannesiii basaktpe12 🙄🙄🙄🙄 hadi ya bende bugün test aldım yaptım tek çizgi kızımı 4 gün gecikme ile öğrenmiştim testte bi bakayım dedim ama tek yani
basaktpe12 Asyaninannesiii ben 12.günün sonunda test yaptım çift çizgi çıktı şuan 10haftalık hamileyim
basaktpe12 Asyaninannesiii hayırlısı güzelim bende çok üzüldüm ağladım ama Allah sabrını veriyor maşallah oğlum çok uslu oldu zorluk yapmıyor bana 11aylık iken hamile kaldım
Asyaninannesiii basaktpe12 benim kızımda usludur üzülme yapacak bişey yok Rabbim can sağlığı versin gerisi de boş sağ salim al kucağına yavrunu
Oglusannesi26 Bende stresliyim günümü unuttum geçen ay ki 🤪 ay somunda oluyorum genelde ama stresi sırt ağrısı sinirlilik hepsi var inşallah sorunsuz bir şekilde olurum hamile falan olmam 🙏🙏🙏
Asyaninannesiii Oglusannesi26 unutmak ta kötü oluyor ya ne zaman olduğunu umarım istediğiniz olur ama Allah’ta verirse yapacak hiç bişey yok hayırlısı