busrasahin45 Mom0982 araştırma yapıp yapmayacağımı senden öğrenecek değilim. Üslubunu güzel kullan burası kavga etme yeri değil sana da kötü birşey söylemedim senin çocuğuna yaramaz başkasına yarar dedim alınma istersen hemen git gelli falan konuşma istersen
elifhlya busrasahin45 Mom0982 Tartışmayın kızlarcım ya burası herkesin kendi düşüncelerini yazabilecek bir platform yani bir noktada buluşmak zorunda değilsiniz herkesin fikri kendince doğru 🥰
Mom0982 elifhlya Eğer göz, kulak ve burunda ki mikrobu öldürmek için buralara anne sütü damlatır, döker ya da sürerseniz mikroplar anne sütünde ki besinleri kullanır ve enfeksiyon dahada büyür. Bağışıklık sistemi henüz gelişmemiş, kendini savunamayan bebeciklerde Körlüğe, sağırlığa, enfeksiyonun ilerlemesine, kana mikrop karışmasına neden olabilir. https://www.doktorattila.com/goze-yaraya-anne-sutu-cay-bal-gibi-besin-maddesi-surulmez/
busrasahin45 Mom0982 terbiyeni takın bilgimi kültürümü ölçmek sana kalmadı 2 oldu uyarıyorum ağzını bozmadan konuş az önce söyledim tekrar söylüyorum burası kavga yeri değil herkes fikrini söylüyor 3. bu kadar kibar yaklaşmam
elifhlya Mom0982 İyi niyeti suistimal etmekte üstüne yok hanımefendi benim kime danışacağıma dair fikri sizin gibi değişik bir insandan alacak değilim herhalde.. Böyle birşey olamaz yaniii 😂
busrasahin45 Mom0982 bak nasıl engelliyorum seni iyi izle şimdi işsiz güçsüzsün belli telefon başında sallıyosun. Hem sen hayırdır direk kavga modu falan kocanla da böyle yapıyosan vah o adamın haline başı yanmış
Emelzy Aylinnnn Tatlım göz doktorumuz halamızın oğlu Prof. O bile sütünden damlat demişti bilemedim şimdi hangisi doğru?
Utkucan Emelzy bizim doktorumuzda sakın böyle bişey yapma demişti çünkü sütün içeriğine göre değişiyormuş durum tam tersi enfeksiyonu berbat hale getiriyor şu birçok kişinin sütü doktorlarda fikir ayrılığında zannımca
Aylinnnn Emelzy Ben kendim de sağlıkçıyım cnm bebeğim olduğun da doktorumuz anne sütü mikrobu daha da besler sakın öyle şeyler yapma demişti
Emelzy busrasahin45 😀 herkes başka bir şey duyup söyler işte. Uyguladı mı ki kendi bir de o var duymakla uygulamak arasında fark var dimi ama
busrasahin45 Mom0982 ağzınla gül istersen bide başka yerinle değil. Kusura bakma ya sen ve senin gibilerle muhattap olmak dahi istemiyorum daha bir konu hakkında nasıl fikir beyan edilir başkasının fikrine saygı duyulur haberin yok. Hadi baaay sana
Elif2409 elifhlya internettende araştırdığızda karşınıza çıkıyor anne sütü 3 saat te bakteri ürettiği için gözde enfeksiyon a neden oluyor. Lütfen dikkat edin. Kulağa damlatildigini biliyorum ama göze sakincasini duydum.
Cnsuduru elifhlya yani insan korkuyor ama bi zararı olmadı sürekli gözü yaşarıp çapaklanırdı anne sütü aşka fayda etmedi korkarak yaptım ve sonuç hemen gösterdi