Sarikuzumalp FirdevsNeva Evde kaybolan eşyanın yerini ezbere bilmek. 😅 Bizimki çamaşır makinasıdır. Çamaşır makinasına attığı ‘nar ve mandalina’ ile görmeden kıyafet yıkadım 😅 3 5 kıyafet heba oldu neyse canı sağolsun 😂
Elifinmamisi FirdevsNeva 16 gb büyuklügünde cocuk sarkisi hafizasina sahip olmak 😄 Hergün ayri playlist olusturmak
Babybloom FirdevsNeva eğer ortamda kendi çocuğum yoksa arkadaşlarımın çocuklarına da anneleri gibi davranmam🙄 hadi bunu ye kuzum, uykun mu geldi, sen bugün su içtin mi? Gibi bilimum şeylerle diğer bebeleri de bezdiriyorum🤣🤣🤣
busrasilra14 FirdevsNeva hahaha 😅😅 bendeki en buyuk deformasyon bu. Cocugum uyuyor misil misil ama bir ses duydum sanki diyip 5 dkde bir gelip bebegime bakiyorum esim yildi benden 😅😅
annesinin_kizi FirdevsNeva hahaha sen=ben eşime kaç kere TV nin sesini kıstırıyom 😂😂 Normlade ağır olan uykum bebeğim doğduktan sonra sadece bebeğimin hareketine bile uyanır oldum Alarmı duymam ama kızım hareket etsin uyanırım hemen 🥰 Ve yatakta çok deli yatarım ben sürekli döner dururum bacağımın bir yer bir yerde bir yeri bir yerdedir ama kızımı yanına alınca Pskolojik olarak yattığım gibi uyanırım hiç hareket etmem uykuda 🥰😂😂
FirdevsNeva annesinin_kizi İşte karnımıza düştüğü andan ne kadar büyüsede o hep bizim bebeğimiz her hareketini biliriz😂