LtfyeAsaf 17 günlük bebeğim var ve grip olucak gibi sürekli hapşırıyor gözleri kızarıyor arada öksürüğü var arada burnu tıkanıyo hırıltı yapıyo ne yapmam lazım hafta sonu olmasa alıp götürcem doktora ama çok korkuyorum daha çok küçük
fatmanurkantar LtfyeAsaf kendi dr varsa arayın acile gidin ama gidene kadar aspiratörle devamlı temizleyin burnunu serum fizyolojik sıkın şuan çok ilerlemişse zaten ilaç kullanmayacak inŞAllah ama hemen bir acile gidin
AnyelaMom LtfyeAsaf 31gunluk kızım bu yasadıklarının hepsini dogdugu günden beri yapıyor hırıltı burun tıkanıklıgı hapsırık bunlar normal miş hırıltısı sürekli mi var ?
Sedefbxl LtfyeAsaf oglum 16gunluktu 4gun hastanede yattı yavrum 😢kızımdan grıp bulasmıstı gece atesı 38olunca dırek goturdum yatırdılar ıhmal etme yuksek ates menenjıtı tetıklıyo belınden sıvı aldılar aklıma geldı o gunler cok gecmıs olsun
Saremz Hırıltı varsa ilerlemeden hemen götür daha çok küçük canım acile felan götür en azından bol bol da emzir
AnyelaMom LtfyeAsaf işte benim kide öyle hatta bu programdada yazıyor bazen hırıltı olabilir burnu tıkanabilir bunlar normal dir diye dewamlı yapması sıkıntı