Aysealprsln Selam kızlar doktorum önerisi üzere sütlaç yemeye başladım gerçekten de sütümü arttırdı bazi sütü yetmeyen az olan benim gibi anneler yazıyor nasil arttirabilirim diye tavsiye etmek istedim iyi geceler😍
CananK Aysealprsln kesinlikle doğru canim. Sütum çok azdı 2 günde bir sütlaç yedim çok artmisti. Bunun yanında bulgur dereotu tahin ve bol su inanılmaz etkisini görmüştüm. Oğlum 31 aylık ve hala emiyor.☺️
Kalbim11 Aysealprsln maşallah sütünüzün artmasına cok sevindim yulaf muz süt meyve kurusu pekmez de karıştırıp yerseniz hem sütünüz artar hemde mükemmel enerji verir
Deneyimsizanne Aysealprsln Of canım istedi ya siz mi yaptınız? Fırın sütlaçmı? 😋 Tarif de varsa verseniz efso olur siz yaptysanız 😋
Alminazli Yarin hemen yapıyorum kızım 9 aylik ek gıdayı pek sevmiyo emmek istio genelde bol süte ihtiyacim var 🙏
Aysealprsln Deneyimsizanne tabiki veririm ben yaptim firin da yaptim bi kac tanede kasede yaptim fazla fazla yerim iki gun😅
Aysealprsln Deneyimsizanne 1 litre süt bir su bardağı şeker ama ben bir su bardağı 2 yemek kaşığı koydum biraz şekerli sevdiğim için bir paket vanilya yarım su bardağı pirinç 2 su bardağı su pirinci pişirmek için bu kadar canım ister fırın at ister kaselere ko ye ben ikisini de yaptım Fırında da güzel oluyor Normal kase de de