614408eoa Mrym46 10 dk ile basladım saadce aksamları 1 saate kadr cıkardm 6 hafta da artı diyet giden 13 kg
Babylover23 Mrym46 buradaki arkadaşlar sağolsun onların tavsiyesi ile Leslie hareketlerini yapmaya başladım hergün 1 saat ekmek, tatlı, hamur işi bıraktım yemekleri yine güzelce yiyorum. İki hafta oldu 4 kg verdim
614408eoa Deasalp baska bir posta da yazdm az evvş youtube de tugce irtem yaz 6 haftalık programıyla basladm ilk hafta 10 dk dır öle artar yvas yvas diyet de herseyden ye abur cubr tatlı haric ya bildihn saglıklı beslen 6 dan sınra bisey yeme tabagnı kücült yesillik bol tüket maydonoz nane roka salatalık her sabah ye 2 ögn yaptm ben acıkınca da arada hurma leblebiyle gecistirdim yani böyle ama ramaznda az ve dikatli ye sahırda hafif ye kahvaltı yap kızartma yapma yaparsan da sen yeme ve ve vee iste olay kafada biter een önemlisi o iste yterki olmicak hic bisey yok
614408eoa SeSa24 youtube de tugce irtem yaz 6 haftalık programı var 10 dk ile baslyo son hafta 60 dk oluyo onla zayladm diyette emzirmiyorm onu söyliym herseyden yedim az yedim karnmı tam doyurmadım aksam 6 dan sonra bisey yemedim yni öyle sok diyetler fln yok isteyince hersey oluyor gitmicek kilo yok inan buna iste olsun vesselam
SeSa24 614408eoa sütüm kesildiği için bende emzirmiyorum artık ama 1 aydır uğraşıyorum 1-2 kilo verip alma arasında gidiyorum yapıştı kaldı bana sanki bu sezeryanla doğum yapmıştım
614408eoa SeSa24 bnde sezeryen oldm sen istikrarlı gitmiyorsn demek sunu yiym bise olmaz olaylarn varsa onları yok et dikkat et olur inan bana valla her hafta tartl ve egzersisi aksatma izleynce basit geliyor ama kanter icinde kalıyon ve degiyor buna
SeSa24 Belki de istikrarlı gitmediğim için haklısınız ama sizi tebrik ederim 6 haftada 13 kilo vermiştiniz değil mi ? Günlük yeme içme düzeniniz hakkında ufaktan bilgi verebilir misiniz ekstra içtiğiniz çay vs var mı 614408eoa
614408eoa SeSa24 bacım asla inanma öle zayflatma cayı flan ama arada yesil cay ic ödem attırır örnek verim kahvaltu tabagı 5 zeytin bir dilm beyz peynr nane roka maydonz salatalık domates bide haslanmıs yumurta 1 dilm ekmek kepek yda cavdar kullandm ama sizin tercihnize kalmıs tatlı isteynce hurma yedim bide incir kurusu bazen leblebi fındk flan aksam da misal kuru faslye var 6 yemek kasıgı faslye yanına 2 köfte 1 dilm ekmek istedign kadr salata valla as geliyo sana ama doyuyon inan
614408eoa Digdemmasaff mesela 1 hafta hergün 1. Dersi yap 2. Hafta yine hergün 1ve 2 yi yap 3. Hafta 1.2.3. Dersi bu sekilde cok faydasını göreceksin