Eymenbebeks Merhabalar kızlar . Bebeğim kilosunu göstermiyor . Her gören kişi aaa bu kiloda mı hiç kilosunu göstermiyor diyorlar. Sizce kilosunu neden göstermezler . Boyu Uzun bir bebek. Kemiklerimi ağır basıyor acaba ?
Nrgs Eymenbebeks cevabı kendiniz vermişsiniz aslında boyu uzun olduğundandır, benim oğlum da öyle doğduğundan beri kilosu önde gidiyor ama hiç öyle pofuduk bir bebek olmadı kolu bacağı incecik çünkü boyu uzun
Findikfistik Eymenbebeks Canım kaç aylık ve kilo boy? Aslında cevabı kendin vermişsin gibi boyuna gidiyordur o yüzden göstermiyordur 😊
xrtalafx Eymenbebeks Demekki aldığı kiloyu boyuna veriyor ki önenli olan saglıgı bu kadar takmayın kıloyu oda ıyı bısey degıl
Eymenbebeks Nrgs evet yaa. Çevreme bakıyorum oğlumdan 1 kilo fazla olan bebekler pofidik pofidik. Ama oğlumun kollar bacakları zayıf gibi duruyor . Boy etkiliyor demekki 🤭 yinede kabullenemiyorum boyu uzun diye göstermediğini 😃
Eymenbebeks Findikfistik Boy etkiliyor demekki 🤭 yinede kabullenemiyorum boyu uzun diye göstermediğini 😃