Songena19 Kızım 1yaşında ve bugün öğleden beri ateşini düşüremiyoruz dokotrs gittik tahlil sonuçları temiz doktor da birşey bulamadı dolven verdim hala düşmedi ne yapsam düşer acaba ya
TalentedMom Songena19 39 dereceye kadar calpol ve peşinden verin dönüşümlü verirseniz düşecektir biz de sorun yaşamıştık boğaz enfeksiyonu olmuştu 1 yaşında eklem yerlerine pamukla ıslattım çok soğuk olmasın su kalın giydirmeyin 39 derece olursa fitil verebilirsiniz çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin enfeksiyonun ısrarcı olurmuş ateşi sürekli düşmezse başka bir doktora gidin derim
ipek39ela Songena19 cok geçmiş olsun canım 6.hastalik olabilir arkadaşımın kızı gecen hafta geçirdi 3 gün yüksek ateş ardından 4 5 gub döküntü seklinde kendiliğinden geçti sonra ama antibiyotik kullandığını biliyorum
Pikabu Kaç derece ateşi? Benim kızımında bugün ateşi 38.6ya kdr yükseldi. Islak pamukla kompress yaptım , ılık duşa soktum 37.3 e kdr düştü şimdi tekrar 38 oldu. Başka hiç bir şikayeti yok mutlu huysuz da değil.. 6. Hastalık olabilir mi acaba
Songena19 Şu an 38.5 ya yeni dolven verdim etkisini göstermezse fitil vereceğim birkaç saat sonra evet 6.hastalık olabilir dedi doktor semptomlar onu gösteriyor