Haticekkbkr Prensesannesi02 ben engelleyemedim canım görmezden geldim, tepki vermemeye calistim, isirirken ağzını açıp memeyi çektim yavaşça. Sonra unuttu şükür üstüne dusmeyince.
Emirin_Annesiii Prensesannesi02 daha bugün öyle bir ısırdı ki resmen delik açtı göğsüm de emziremedim acıdan kandan. Sağlık ocağına gittim iki tane krem yazdı 😔
Haticekkbkr Prensesannesi02 aynen canım insanın canından can gidiyor ama anlamıyorlar da napalim. Bağırmaya çalıştım ben oyun sanıp yine yapmasın diye.
Haticekkbkr Prensesannesi02 oyun sanıyordur. Ben de bı iki kez çığlık attım istemsiz, baktım oyun sanıyor, sustum, memeyi çektim çenesini tutup hafifçe ağzından aldım memeyi.
Prensesannesi02 Emirin_Annesiii bıraksam bizimkide yapar aynısını ama burnunu sıkıyorum yada yüzüne üflüyorum ama tekrarlıyo yinede
Emirin_Annesiii Haticekkbkr hem de nasıl kötü sağım bile yapsam fena kanıyor 😔 inşallah bı an önce düzelir
Emirin_Annesiii Prensesannesi02 bende sıktım burnunu falan ama nafile çekip assılıyor mahvetti beni inşallah bı an önce unutur