Kursad_1201 duru2603 gazi oldum resmen, vuruldum vuruldum ölmedim 🤪🤪 biz nasıl büyümüşüz böyle ataksız sendromsuz anlamıyorum. Bebeğim 3,5 aylık ne uyku ne yeme sürekli memnuniyetsiz sürekli ağlıyor kendimi duvarlara vurmama az kaldı. Allah kolay etsin cümlemizin imtihanını sağlıkla büyüsünler inşallah ne diyelim. Allah bizlere de güç kuvvet sabır versin ki dayanabilelim
Derdf duru2603 4 ay 7 günlük, iyi miyiz kötü müyüz bende bilmiyorum. Bir gün iyiysek bir gün sürekli ağlıyor🤷🏼♀️ Gazı desek hala bitmedi, 3 dk emip kusuyor, uykular kısa kısa, gece uyanmaları arttı daha ne anlatayımmm 😂
sudeeyaman duru2603 çok zor çıktım bacım yalvardım Allah’a bitsin diye sonra da bi şey değişmedi devam biri bitiyor ardından aratmasan bir tane daha 🤦🏻♀️
theAna duru2603 ya bu atak döneminde bebeklerin ilgisini çekmeye başlıyor çevresindeki şeyler falan emerken bırakıp duvarları izliyordu oğlum. Aa diye bağırıyor seslerini keşfediyorlar. 😅 Uyku gerilemesi yaşadık ama atak sonunda uykumuz daha düzenli oldu. Sürekli ağlıyordu kucak istiyordu 35 gün ben de atak geçirdim resmen çok şükür bitti 🤦🏻♀️ Allah sabır versin size
EsraVeyselAlya Kursad_1201 Suan tam anlamıyla bende bu durumdayım ne zamana kadar böyle sürecek saçlarımı yolucam
duru2603 Kursad_1201 aminn ay aynı ya, formatlanmiş gibiler. Doğdu doğalı süt var mi emmeyi iyi yapıyormu kilo aliyormu diye diye bu zamana geldik tam herşeyi yoluna koyduk derken ne meme kaldi ne emme.. off of cok dertliyim ya hele uykular berbat 3-4 saat sallıyorum 🥺
Ftmsrt Kursad_1201 bende aynı aynı aynı çıldırcammm az kaldı 😂😂 eşim de tutmuş bu evin hali ne diyor akşam gelince 🤦🏻♀️😂
Kursad_1201 duru2603 ben sabah 8-9 gibi ayağıma alıyorum, akşam 9-10 a kadar salladığım oluyor. İftarımız sahurumuz birbirine girdi. İki gündür gündüzleri kanguruya koyup avare gibi geziyorum akşama kadar, biraz temiz hava alsın uyusun diye orda burda mamasını yediriyorum altını alıyorum ki en azından kucakta gezerken uyusun ayaklarım felç oldu sallamaktan. Allahım şikayet etmiyorum ama yani gerçekten çok zor. Bu zamane bebekleri çaki gibi doğup geliyorlar
duru2603 theAna aynen biz de atak geçiriyoruz😂 of inşallah sonu güzel olsun bari çektiğimize değsin. Gül gibi emen bebeğim vardi, uyku sersemi halini kolluyorum emsin diye, uyutmak zaten tam bi işkence
Sdilek duru2603 ne emiyo ne mama yiyo ne uyuyo 🤦 bütün mamalar denendi bütün ağlamalarında meme teklif edildi ve en sonunda prinç unu verdim yedi çünkü aç biliyorum yemiyor dün ve bugün birer kez verdim ama çok da tedirginim 😏
Sdilek duru2603 evet çok erken biliyorum ama mecbur kaldım yoksa kızım aç kalıcak dün biberon dan verdim bugün muhallebi tarzında zaten onuda yemedi birdaha da vermem sadece bende sorun sanıyordum ki hepimiz aynı durumdaymışız 🤦
Sdilek duru2603 yok ek gıdaya birdaha ki ay 3 gün kuralı ile başlamayı düşünüyorum doktorumuz dan müsaade isteyip uygun görürse
Kursad_1201 Ftmsrt ayy evi afedersiniz b.k götürüyo :) ancak çamaşır ve mutfağa bakabiliyorum eşim yardım ediyo da. Kepaze oldum :) böyle süslenip püslenip bebesini alıp gezmeye gidiyor millet evleri de mis gibi deli olacam ben niye yetişemiyorum 🤪🤪🤪