Melisasbasi Kizlar kizim 8 aylik oldu yeni pütürlü veriyoruz eline de veriyorum yiyecek herseyi agzina goturuyor zaten fakat isirdiginda veya yemek vs yediğinde bir kez isirip yutuyor direk nasil cigneme alışkanlığını kazandirabilirim 7 dişi var
Egemen26 Melisasbasi canım ozaöanla alışacaktır sen patates havuç haşla parmak boy eline ver zaten yumuşak olur damağıyla ezip yutar öğrenir yavaş yavaş 🌺
YeldaKuzey Melisasbasi pankek tarzı seyleri biraz dha büyük ver agzına canım . Mesela muz ver parmagınla ezmeden zamanla alışır ben öyle yaptım
mina00 Melisasbasi masallah cok cabuk cıkmıs o zaman, dısı varsa normal bence benımkı 7 ay 22 gunluk dısı yok daha
Melisasbasi Egemen26 ya verdim ama disleri var kopariyor bu sefer boğazına kacar diye korkuyorum öğrenir inşallah ya 😔
Egemen26 Melisasbasi korkma canım sürekli gözlemle ama ver yesin koparsın böylelikle alışsın ve hep pütürlü şeyler ver
karakuzumm Melisasbasi ne yazık ki benim oğlumda öyle 11 aylık oldu ama hala tam çiğneme alışkanlığı yok direk yutuyor, sanırım onu öyle yapanda benim her şeyi ezerek veriyorum
Melisasbasi karakuzumm ama pütürlü veriyoruz ki sonucta corbasi bile tamamen püre değil benim verdiğimde eline de veriyorum yiyecek ekmek dahil gene agzina parca gelirse yutmaya calisiyo direk 🤦🏼♀️
Fun Melisasbasi 1 yaşına doğru düzelicek emin ol ben de aynı şeyi yaşadım hatta hiç dişi yoktu 12. Ayına doğru çıkardı dişlerini
Deletedmom_29 Melisasbasi sizi yemek yerken görüyor mu? Onun da cignemeyi öğrenmede etkisinin olduğunu duymuştum
Melisasbasi Deletedmom_29 kahvaltida falan yan yana oluyoruz aslında görmesi açısından beraber oturuyoruz masaya ama inşallah düzelir 😔
karakuzumm Melisasbasi eyy allahım ya bu çocuklar niye böyle ya bide benim ki yaşına girecek hala anlamış değilim
GunesliHayat Melisasbasi ben kızım ne yerse aynı tabaktan kendimede hazırlıyordum.ama birebir aynı tabak yapıyordum yerlerine kadar,mama sandalyesindeyken tam karşısına geçip çiğneye çiğneye yiyordum.beni izleye izleye öğrendi 😌