tugcee_ege19 Bebeğim 5 aylık oldu. Yavaş yavaş ek gıdaya geçmek istiyorum. Neler vermeliyim? Yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler 🎀❤️
Eymenduygy Ben o hatayı yaptım sakın yapmayın. Yoğurt ile başladım 3 gün 4. Gün havuç sonra ki 3 gün kabak deneyecektik 1. Günü her yeri kızardı oğlumun. Doktor çok kızdı hala kızarıklığı devam ediyor alerji yapmış.
Eymenduygy Epifenomen-gkc doktor 1 gün bile farkeder dedi bünyesi tam alışmadığı için bagırsakları falan yan etki gibi düşünebilirsin dedi. Şimdi 6 yı bekliyoruz. Ben oğlumun yeme isteği üzerine başlamıştım maalesef çok zor bir süreç tedbirli olmakta fayda var ☺️
Epifenomen-gkc Eymenduygy Çok geçmiş olsun bizim doktorumuz uyarmıştı bu konuda kızımın 4 aydan beri yeme isteği var ama erken başlama ters teper diye başlamadık. 183 günlük 3 gün oldu başlayalı bakalım ne olur. Çok geçmiş olsun size.
Eymenduygy Epifenomen-gkc teşekkürler kabak alerjisi çıktı o zamana kadar her şey yolundaydı çok istiyor en fazla yoğurt veririm diye düşünüyorum zaten 20 gün falan kaldı