Leyla6327 Bebegim 2.ay aşılarını bugun oldu cok agladi mizmizlaniyor simdide agri kesici ates düşürücüde verdim sizinkiler boyle oldu mu kac gun sürdü bu şekilde
Sulem Leyla6327 hic mizmizlanmadi hep uyudu 3 4 gunde sessiz sessiz durdu surup verdim ateslenmedide sukur🥰
Nesrincente Leyla6327 ben gitmeden calpol verdım biraz bıde aksam verdım bıraz hıcbır huzursuzluğu falan olmadı cok korkuyordum atesi cıkar huzursuz olur dıye ama hıc ası olmamış gbi gecti
Leyla6327 Sulem masallah ne guzel bnmki oyle agladi ki zor sakinlestirdim simdide uyuyor ama cok boyle baygin baygin cok etkilendi
Leyla6327 Nesrincente masallah ne guzel bnm basim agridi okadar ki agladi okadar uzuldum ki bsie yapamamak cok uzdu bnde gitmeden once gripin bebe surup vermistm
Momteach Leyla6327 hayır kendiniz alıyorsunuz benim kızım aşıs varken geçirdi 3 günde 1 kiloverdi 1 yaşında.aşı olmasa kaydedebilirdik dedi doktor
Bilk Benim bebeğimi 3 gün hasta etti sonra toparladı ateş ishal vs öyle şeyler değil ama sanıeım kas ağrısıydı hep huzursuzdu çok şükür atlattık geçiyor geçniş olsun👋
Havvaminl Leyla6327 bizde hiç mızmızlanma olmadı ateşi tam yükselecek gibi olurken bi ateş kesici verdim şükürki başka bişey yaşamadık