nartanemm Merhabalar 1 gündür göğsümü sagmiyorum memeden kestigim için bugün çok dolunca elimle rahatlayacağım kadar sağdım fakat sonra baktımki sütun rengi değişmiş bu renk anne sutu normal mi çok şaşırdım açıkçası 🙄
Yenidogan-hemsiresianne nartanemm merhaba yenidoğan hemşiresi ve bir anne olarak yazıyorum, göğüste bekleyen sütün renginin yeşil olması çok normal yediğimiz şeyler bu renk olmasına sebep olabilir örneğin marul, maydanoz, ıspanak, dereotu vb. https://instagram.com/1hemsireanne_?igshid=g9u52rhdais1 Instagram hesabım eğer özel sorularınız olursa DM yazmanız yeterli bebekler mutlu büyüsün anneler pratik tüm şeyleri bilsin istiyorum hesabımı yeni açtım sık sık böyle bilgilendirme postları paylaşacağım:)
nartanemm Fotoğrafta ne kadar belli bilmiyorum ama yarim saat sonra dibinde yeşil mavimsi renk çıkmaya başladı
qwrt1245 Göğüste bekleyen süt bozulmaz diyor doktorlar Canım hatta Google’dan bakarsan hasta bi annenin sütü yeşile dönmüş haberde okumuştum belki bebeğin ihtiyacına göre değişmiştir rengi
nartanemm qwrt1245 canim bende okudum ama ne bileyim şaşırdım emin olamadim asi olmuştu geçenlerde acaba ondanmi değişti
nartanemm Yenidogan-hemsiresianne aslında yemedim de öyle yeşil şeyler ama aklıma 5 gün önce asi olması geliyor yada herhangi bi hamilelikte renk değişikliği olurmu acaba takibe alıyorum hemen