Mom0791 kızım 10 ay 10 günlük alt 2 dişi yamuk cıkıyo kızım emziğini ters emiyo ondan olabılırmı sızce emzıgı bıraksamı bılmıyorum yardım edin lütfen bı yol gösterin emziği duzeltıkce o tekrardan ters cevırıyo defalarca denedım olmuyo
Reyna Mom0791 nası ters emiyo emziğin tersi düzü mü varmıs biz avent kullanıyoruz tersi düzü yok hep aynı sizde ondan alsanız
Mom0791 Reyna biz damaklı olanını kullanıyoruz düz kısmı dil üstüne gelmesi gerekirken kızım ters cevırıyo bildigin dişleri yamul cıkıyo canım dişleri içe dönük hafif
Yarim_Kilo_Kiyma Mom0791 Uzun süre Emzik kullanımın, diş yapısını bozduğu bilinmektedir. Emzik ile alakası olduğunu düşünüyorum
Mom0791 Ultraslan40 inşallah oyledır ya cok canım sıkıldı bu duruma elimden geldıgınce emzıgı bıraktırmaya calısıcam
Yarim_Kilo_Kiyma Mom0791 Sonuçta bir yapı var ve Emzik çıkmak üzere olan dişlere mutlaka etki ediyordur. İmkan varsa bıraktırılmalı. Ben hiç alıştırmadım emziğe
Yarim_Kilo_Kiyma beyazgelincik Bende ciddi bir cevap vermiştim ama neden böyle anlaşıldı. Size cevap yazarken ufaklık rahat vermediği için detaya giremedim. YouTube bir videoda genişçe anlatılmıştı, bakabilirsiniz isterseniz 🌼