Umay123 Kızlar ben 12 günlük bebeğime kaşıkla mama yediriyorum. Ama bayağı zor oluyor. Biberonla yedirip memeyi reddetmeyen var mı kaşığa devam mı edeyim
Busra0102 Umay123 canım benim 2 çocuğum bebekken hem meme hem mama olarak gitti ama 3 biberon alınca meme reddi başlamıştı her çocuk bir olmuyor en iyisi kaşık biberon kullanman
Tazeanne3434 Umay123 ben günde 2 kere mama veriyorum sütüm yetmediği için bi sıkıntı yaşamadım emzirirken gayet rahat tutuyor 20 günlük bebeğim
Ezgialp Umay123 lansinoh kullandık doğumundan bu yana, meme reddi de olmadı meme+mama gidiyoruz, ilk bir ay memeyi reddetti çünkü çenesi kuvvetsizdi biberon kolayına geliyordu sonra kendiliğinden istedi memeyi
Zafsim0801 Umay123 16 günlük bebeğim avent Philips 125 ml küçük biberonla sagdigim sütü veriyorum geceleri şükürler olsun meme reddi yok
leynanin_pembemantosuu Umay123 lansinoh biberonu önerebilirim meme reddini boğulmayı ve gaz oluşmasını engelliyoe anne göğsüyle birebir aynı bebek emdikçe geliyor şekli şemali aynı fiyatıda pahalı değil ben çok memnun kaldım