glbgci Fatos4520 8ay 24 günlük dün yaptırdık tahlillerini ama sağlık sigortamız var bir ücret ödemedik o konuda yardımcı olamayacağım
Emir123ali Fatos4520 canım bende 9 aylıkken istdedim doktorum 1 yaşını bekleyelim çoçuğa eziyet yapmaya gerek yok dedi
Aliasaf_emel Begonvillll yok artık daha neler 500 lira ne ya baya detaylı yapmışlar anladığım kadarıyla
Begonvillll Aliasaf_emel 3 tüp kan alındı. Daha sonuç gelmedi ama hastaneden hastaneye değişir bence. Daha uygun yapan yerler vardır
Fatos4520 glbgci ya ne güzel ozel.saglik sigortası mi yaptirdiniz öyle.kapsiyor mu ya bizde düşünüyoruz ama bı araştırıp baslatamadik
Fatos4520 Emir123ali Emir123ali ama ya kansızlık falan varsa erken önlem almak daha iyi değil mi doktorunuz kim acaba
Emir123ali Fatos4520 canım zaten 1 yaşına kadar kan ilacını ve d vitamini kıllanılmasının nedenide budur 1 yaşında herşeyine bakarlar ve ona göre kan ilacını veya d vitaminini kestirirler
glbgci Fatos4520 eşimin şirketi aile boyu yapıyor ama onlar yaptırmasaydı biz yaptıracaktık çok büyük rahatlık malum özelde her şey pahalı
Robinson Dilos01 bizde mayis10 da randevumuz saglik ocağına asi icin sanmistim kan tahlilimi yapcaklar?
rike-nile-aro Fatos4520 gittiğimiz özel hastanenin devamlı danışanıyız. Doğum öncesi, doğum ve sonrası kontrollerimizin hepsini o hastanede yaptırdık o yüzden indirim kartı veriyorlar muayenede, yatışlarda, tetkiklerde indirim sağlıyor
Dilos01 Fatos4520 kola mi bacagami acaba çocuğum agliyor diye 6. Ay asisinda pek soramadım ebeye 👀asidan sonra
Fatos4520 rike-nile-aro ne güzel.ben özel sağlıkta yaptım doğumu çocuk doktorundan hiç memnun kalmadık siz nerede yaptırdınız acaba testleri
Fatos4520 Dilos01 hiç bilmiyorum onu bizim de alerjimiz var yapılıp yapılamayacağı belli ddgil maalesef 8+15 günlük.benim de bebeğim
rike-nile-aro Fatos4520 Isparta canım. Ben de bi şehir hastanesi denedim ama döndüm kürkçü dükkanı hesabı eski doktorumuza