Annis-ogul Ebrugyln-13 bn hipp combiotik kullanıyorum cok memnunum ama her cocukta ayni olur mi bilemem cnm
Urass Ebrugyln-13 canım ben doğduğundan beri sma kullanıyordum.çok memnunduk fakat ek gıdaya başladıktan bir süre sonra sma kabızlık yaptı.domtorumuz conformil olan mamalardan kullanmamızı söyle di.onuda 12.aya kadar kullanabiliyorsun.şuan aptamil kullanıyoruz memnunuz
Ebrugyln-13 tahabalsevengil sma bnde brikac kisiden önerisini aldik fakat bilemedim simdi hipp de öneren oldu
tahabalsevengil Ebrugyln-13 benim bebeğim 3 kilo doğdu 4 günde 2750 ye düştü.evet doğumdan sonra belli bi miktar düşüş normal ama benimki fazlaydı.sma önerdi doktorumuz 3 günde 2950 oldu
Gulhifa15 Bende çok yakın zamanda doğum yaptım. Göğüs uçlarım çok yara olduğu için sürekli besleyemiyorım bebek doymayınca doktor sma mama önerdi anne sütüne en yakın olan oymuş.
Nazo0742 En çok kiloyu similac aldırdı bize hepsini kullandık similac hem iyi kilo yaptı hemde gaz problemimiz hiç olmadı
Ebrugyln-13 Urass ilk golden goat kullaniyordum gaz sorunu yaşattı dr Aptamil comformil alin dedi aldık. Fakat ben byle biraz toparlayabilicek kilo aldirirabilicek bi mama istiyorum dogrusu sma öneren baya oldu çevremde ve burdada
Ebrugyln-13 Urass merhaba canim rahatsiz ediyorum kusura bakma lütfen ya bsy sorcaktim acaba sma gaz yapar mi yani
Urass Ebrugyln-13 canım k.bakma ya ben bunu baya baya geç gördüm.:( Sma bizde gaz yapmadı memnunduk.ama ek gıdaya geçince kabızlık yaptı.aptamile geçtik
Beyzaturba Ben sma optipro kullanıyorum takviye olarak fakat kabız yaptı gaz sorunu yaşamasakta hem gaz hem kabız yapmayan mama bulabilir miyim 🤷🏻♀️
Annis-ogul busrasahin45 hadi yaaa Demekki bebeklerin bünyesine göre değişiyor. Cok sukur bize iyi geldi