karenina Merhaba arkadaşlar bugün doktorum nutrigen neowind diye bi gaz damlası verdi araştırdım pek bişey bulamadım kullanıcı yorumu olarak. Bu damlayı kullanan var mı aranızda nasıl sonuçlar aldınız? Yardımcı olursanız çok sevinirim
Mensureleyla karenina damlayı hiö duymadım ben biogai kullanıyordum faydasını görmedim yapmadığım şey de kalmadı kiraz çekirdeği kimyon rezene sıcak su masaj aklınıza ne gelirse en son umutsuz bir şekilde gasicon die bir damla aldım yetişkinler kullanıyor iki gündür kullanıyorum bebeğim çok rahatladı onu da bi deneyin isterseniz
Wanderlust Mensureleyla sizde de gaz problemi var miydi yoksa bebege gecsin diye mi siz kullandiniz acaba?
karenina Mensureleyla ben de 10 gündür biogaia kullanıyorum ama ben de pek faydasını görmedim . yetişkinler için olmasının bi zararı olur mu acaba
ddae06 biz relaktazdan memnun kaldık çok gazlı hiç uyumuyorlardı. Önerilen her süt içimine mama kullanıyorum çünkü 8 damla şeklinde ama ben 2 3 damla kullanıyorum 120 cc için uygun geliyor