supermom11 Nolur bana tecrübeli anneler bir akıl versin. Yoksa delirmek üzereyim. Herşeyi bırakıp evden gidesim var. Kızım 1.5 yasında 5 gün öncede 2. Kızım oldu Allaha bin şükür 2sini de güzel ömürler versin Rabbim ama ben ölmüş bitmiş durumdayım. 2. Sezaryenimi oldum hastaneden eve geldiğim gün o halimde ayagımda cocuk salladım öle dirilme. Annem yardım ediyor ancak bebeğim gazlı sanırım sürekli çığlık atarak ağlıyor. Kaç gündür ne uyku ne yemek hiç bir şey yok sürekli ağlıyorum aslında gebeliğim planlıydı ancak bu kadar zor olduğunu tahmin edemedim. Siz neler yaptınız bu zamanları nasıl atlattınız Allah aşkına bir şeyler söyleyin bana
EJDERYAA supermom11 oyyy bende düşünüyordum ama böyle şeyler yazınca vazgeçiyorum elbet zordur ben bu yüzden biraz daha bekliyorum inş rahatlarsınız sizde 😞
aras123 supermom11 bebeğim 9 aylık olacak ve 2.çocuğa uzzzuuunn yıllar tövbe ettim.. Olursa da üzülmem takdiri ilahi ama benim rızamla uzun yıllar kessinlikle düşünmüyorum.. Evet annelik çok güzel bir duygu ama kesinlikle bir o kadar da zor. Rabbim yardımcınız olsun
okkeseymen31 supermom11 benimde 8 aylık bebeğim var 2 aylık hamileyim doğduğunda benim benegimde 1 buçuk yaşında olucak sanırım aynı şeyleri yaşayacağız Allahım yardimcimiz olsun benim de eşim istiyordu
Azraaa02 supermom11 Aynı dertte ben de varım benim oğlum 1 buçuk yaşında kızım 6 aylık da kızım var. 5 dakka oturup çay içmeye vaktim yok yemin ederim bir de Ramazan sahur iftar bulaşık temizlik ölüyorum resmen akşama kadar benim oğlum kardeşini satışıyor sürekli ellerini ısırıyor başa çıkamıyorum artık bitik durumdayım ben de yine de her halimize şükürler olsun
Ssssraa Ah canım, ilk bebeğimde o zamanlar zordu. İki de olsa üç de olsa lohusalık her türlü zorluyor sanırım. Allah yardımcın olsun, unutma ki geçiyor.
supermom11 aras123 Allah razı olsun. Ben de ilk gebeliğim baya zordu 5 kayıptan sonra 6. Gebelikte kucagıma aldım kızımı 2. De olursa bari kızıma bir kardeş olsun dedim iyi de oldu Allahıma şükürler olsun ama bitmiş durumdayım
supermom11 okkeseymen31 Allah yardımcımız olsun gerçekten eşiniz destek olacaksa sizi rahatlatır çünkü benim büyük kızıma komple eşim bakıyor nerdeyse
supermom11 Azraaa02 amiiin bende hep diyorum Allaha bin şükür. Allah kolaylığını versin herkese bizlere de 🙏 ayıptır söylemesi lavabodan yarım kalkıyorum coğu zaman o kadar vaktim olmuyor ya
aras123 supermom11 yaaa çok zor bir süreç yaşamışsınız. 5 kayıp 😖 inanın 2.yi istemeniz o kadar normal ki.. Geçecek bu günler inşallah biraz büyüseler kalmaz Bi zorluğunuz
Asel-Aras 2 yasında kızım 7 aylık oglum var herseyi bırakıp sadece onlara bakıyorum oglumun uyku saatinde yemek ve temizlige vaktim oluyor Allah yardımcın olsun ilk baslar cook zor geliyor ama sonra alısıyorsun 👍😊💕
ikievlatannesiii supermom11 benimde oglum 2 bucuk yasinda ve bebegimde 2 aylık olmak üzere bende senin gibiyim canim cok zorlaniyorum suanda en basindada cok zorlanmistim hala aynı bütün hayatım bitmis gibi hissediyorum bazen pskolojikmen hic iyi durumda degilim Allah yardimcimiz olsun insallah cabuk atlatiriz bu zor günleri cünkü dua etmekten baska hicbir yolumuz yok 🤦♀️🤲
gozde__ supermom11 ben de iki aylık gazlı bir oğlanla yazıyorum sana. Diğeri de iki yaşında tabiki evlattır sevilir ama ben de yıldım valla😟 bel agrisi bas agrisi aman aman 🤨