Keremg Merhaba anneler bebeğinizi tek göğüs mü çift göğüs mü emziriyorsunuz? Bebeklerınız kaç aylık ?
Han30 Keremg 2 ay 22 günlük çift emiyor şuan ama sag gögsümü son zamanlarda tutmak istemiyor bende zorla tutturuyorum
Poycuk Keremg çift göğüs emziriyorum. Bebeğim 2 buçuk aylık. Doğru olan her emzirmede iki memenin de verilmesiymiş.
Keremg Poycuk evet ama tek göğüsle doyuyor. Göğüsten çıkartınca emmiyor çocuk. Diğerini sağdığımda bu sefer emzirdiğimde dolmuyor gibi geliyor.
Babybloom Keremg yeni sayılır eskiden bir göğüs yetiyordu, hatta uyuyakalıyordu o göğüs boşaltırken. Şimdi yetmiyor sanırım, emerken ağlamaya başlıyor ben de diğerine geçiyorum
Han30 Keremg yani tek seferde ikisi birden degil sanırım yanlış anladım soruyu😂😂 mesela bi emzirmede biri diger emzirmede biri yoksa ikisi tabi çok gelir
Polikistikannee Keremg Sırayla emziriyorum ben bazen doğmadığını anladığım zaman iki tarafi da veriyorum
Keremg Han30 sağı veriyorsanız solu daha sonra veriyorsunuz doğrumu anladım ? Mesela sağı çocuğa verdiğinizde solu sağıyormusunuz ?
Han30 Keremg yok canım mesela sag tarafı verdim emiyor doyuyor eger devam ederse solu veriyorum etmezse sağmıyorum 1.5-2 saate emiyor zaten diger gögsümü emiyor ama bazen geceleri uzun uyuyunca birini emiyor digeri çok şişiyo sabah sağıyorum ben sandımki bir gögsü ile devamlı emziren annelerden misiniz die sordun
Keremg Han30 bnde öyle yapıyorum ama bana birileri ikisini bir emzirmem gerektiğini söyledi yoksa göğüste sür ekşirmiş. El kadar bebenın mıdesı nekı nasıl ıkısını emzıreyım. Çekince emmıy bırdaha