turunculuanne Anneler ikea antilop mama sandalyesine hangi minderi kullanıyorsunuz? İkeadan sipariş verirken unutmuşum aslında orda kendisine uygun minder de varmış. Ama trendyoldan vs alabileceğim başka uygun minder bulabilir miyim? Siz nerden aldınız?
turunculuanne SedaMeyra hangisinden aldınız peki? Baby plus ın müslin minderi var o olur mu acaba. Müslin almak istiyorum çünkü çok pofuduk olmasın diye
SeverusSnape turunculuanne Tripper markasına ait bir minder almıştım. Pek pufuduk bir şey değil yalnız birazda büyük geliyor ve oturturken kayabiliyor.
Minnakseven turunculuanne wellgro kanatlı minder almıştım çok kullanışlı değil kayıyo genelde antilopa uyuyo minderlerin çoğu e bebekte de var diye biliyorum
turunculuanne Minnakseven kanatlı modeli ben de görüyorum hep ama daha ucuz bir şey almak istiyorum açıkçası 2-3 tane alacağım çünkü. O yüzden müslin ince olanlardan olsun dedim
turunculuanne Mom_teacher rahatsız etmiyor mu? Biz de şu an mindersiz kullanıyoruz ama kızım daha küçük çok oturmuyo ondan sorun olmuyor diye düşünüyordum
Serap__ turunculuanne bence Ikeaya gidip kendi kılıflarını alın çok kullanışlı kayma vs olmuyor. Kaç defa da yıkadım her hangi bir deformasyon olmadı. Ikea antilop mama sandalyesi kullanıyorum bende kızıma.