Zala Sevgili anneler bebeğim 30+2 günlük(36 haftalık 2400 doğdu) geçmeyen bi pişiğimiz var. Travazol+fitokrem fucidin+hamazinc kullandım prima premium carede ilk bez değiştim canbebe aldım drumuz bezden dedi önlem bezi aldım yok. Varmı çaresi olan
Zala Zala primadaki kremsi dokuya alerjisi var dedi dr. Hametan,bübchin,sudocrem ilk zamanlar kullandım boş
Mgdmr Zala Fucidin H krem ve dermotrosyd krem karıştırıp sürün dedi bizim doktorumuz. Bugün alıp denicem umarım geçer
rike-nile-aro Zala 35+4′de doğdu benim oğlumda sleepy kullanıyorduk premium care geçtik birde Travazol Bactroban Hametan mavi planı Karışım yapıp her bez açışınızda kullanın 7 gün sonra bırakın düzeldiğini göreceksiniz biz bu şekilde kurtulduk Geçmiş olsun 🌺
hunilimomm Zala mustela denediniz mi benim kızım da bu aralar pişik mustela sürdüm hemen geçti altını bol bol havalandırın ben bide sütümü sikiyorum o da ise yarıyor
Zala Gunesimdogdu pişik kremleri 2 ye ayrılıyor pişik önleyici pişik oluşmadan bide tedavi edici ğişik oluştuktan sonra ben sudocremin hiç bi etkisini görmedim
anestod Geçmeyen bir pisigi varsa muhtemel alerji sebeplidir. Ya gıda alerjisi ya da genel olarak bezlere alerjisi vardır.
irva Zala Hipokort ve oly sabah akşam yedirerek sürün.Bunlardan 2 saat sonra da oksizinc sürün.Sık bez değişin ve havalandırın.10 gün önce oğlumda oldu bez değişikliği yüzünden doktorum bunları verdi 4 gün sonra geçti tamamen.
Neslierva Zala bol bol havalandırın altını bezini gevşetin o şekilde yatsin biraz ,birde yıkayın pisigin en iyi çözümü su aslında evinizin ısısı müsaitse sık sık yıkayın 😊
Minik12_3 Zala ben bir çok kremi Kulandim Bebanthol dan Memnun kaldık, Sonra fiyatları çok yükselince Normal Arko Kulandim Tavsiye üzerine Sadece şu kadarını soyliyim Al ve bana dua et okadar memnun kalicaksin