Gulhifa15 Emzirmede çok büyük sıkıntı yaşıyorum. Göğüs kalkanını duydum çok etkili olduğunu. Gerçekten etkisini gören var mı. Hangi marka göğüs kalkanı aldınız. Link yada fotoğraf atar mıısnız
Ef24 Gulhifa15 gümüş kapak alın çok çok çok daha iyi. Eminim göğüs kalkanı işe yarayan da olmuştur ama bir gümüş kapak değil . benim nemli havasız bırakıp göğüs uçlarımı resmen pişirmişti daha beter olup kanıyordu artık
AyazEnesim Ef24 kesinlikle gumus kapak suan on bes gunluk anneyim vengogus uclarim artik kan dokuyordu kremler zeytinyaglari nelee denedim gumus kapagin iyilestirme ve surekli nemli tutma ozelligi var siddetle tavsiye ediyorum inanin ise yaricak
AyazEnesim Gulhifa15 doktorunuz oyle dediyse vardir muhakkak bir bildigi ben gonul rahatligyla kullandim kullaniyorum geceli gunzduzlu 925 ayar tamamen saf gumus dogal bir element ve klinik onayli oldugu icin (benimkisi tavsiyeydi) tabi siz icinize sineni uygulayin herzaman gecmis olsun
Saripapatyammm Gulhifa15 Philips avent gogus kalkani diye geciyor. 6 parca / seffaf renkte 2 tane alt taban 2 tane delikli kapak 2 tane deliksiz kapak Modelleri varmi bilmiyordum.