Fati45 Bugün uyandığından beri sol avuç içim ve kolumdan omuzuma kadar karıncalanma uyuşma var gebelikte iki kez gittim kardiyolojiye bişi cıkmadı acaba niye böyle oldu gitsem mi doktora
QueenMom__ Fati45 gebelikte de normalde de bende oluyordu aynısı magnezyum kullanınca geçti. Tabi b12 ve d de kullandım aynı zamanda. Bununla alakalıymış kalp ile ilgili olmayabilir
Gamzeser Fati45 kalp hastalarında okuyor genelde ama ekgde bişey cıkmamiş vitamin eksiksiliğde yapar kan tahlili yaptırın biraz yürüyüş kol eğzersileri yapın geçer
Larisa Boyun fitigi gibi belirtileriniz varmiydi daha oncesinde bende boyun fitigi var ellerde kollarda uyusma karincalanma olur ve surekli bebek kucakda oluncada dahada zor oluyor gecmis olsun ❤
Fati45 Larisa yok önceden yoktu hiç bebek emziriyorum ama yatarak değil o boyunu etkilemiş olabilir mi
Fati45 Gamzeser hangi doktora gitsem bunun için nöroloji mi dahiliye mi hangisi net anlar vitaminden mi yoksa sinir sıkışması falan mı diye
Fati45 AloneMom kardiyolojiye mi gitsem nörolojiye mi nasıl anlıyorlar sinir sıkışmasını kan tahlilinden mi MR den falan mı
PembePelikan Fati45 boyun fıtığı veya düzleşme olabilir.. kalp ile ilgili değildir. Yatarak emziriyorsanız ondan da olabilir
Fati45 PembePelikan geçen yıl hafif boyun düzleşmem vardı bi sorun yaşamadım tekrar artmış olabilir bebek emzirmkten
AloneMom Fati45 ablamda uyuşma oluyordu norolojiye gitti EMG çekildi canım kolajen yazdı doktor bileklik verdi bide ilaç falan verdi sanırım
Gamzeser Fati45 sağlık ocağında alıyorlar artık halsizim uyku halim var kolum uyuşuyor deyin bakarlar bakmazlarsa dahiliye bakıyor herhalde Bn 5 sene önce gitmiştim kansızlıktan vitamin iğnesi vermişti bana
Larisa Fati45 duzlesmede agri yapar ama emzirmede etkiliyor bence ben kendimden biliyorum egzersiz yapin biraz rahatlatiyor boyun duzlesmesi egzersizi veriyor doktorlar allah sifa versin yinede bir doktorada gorunun bence en iyisini onlar bilir ❤