Sumeyye67 Arkadaşlar merhaba bebeğim 2 ay 14 günlük suratı kızardı ve böyle derisi soyuluyor gibi yaşayan anneler var mı
Oaoa Sumeyye67 biz de 2 aylık olacağız bizim de bahsettiğiniz gibi neyden kaynaklıymış öğrenebildiniz mi
Nuripekduru Sumeyye67 bebek egzaması olmuştur bizimkininde sabah geçiyodu akşam kozarıyodu krem verdi geçti hemencik
pamukkuzum Sumeyye67 benim kızım da öyle yüzü kırmızı nokta nokta sivilce gibi onlar bazen azalıyor da şimdide kaşlarının oralar soyulmaya başladı kabuk kabuk niye oluyor anlamadım süt alerjisi mi acaba diyorum ama bilmiyorum
Oaoa Sumeyye67 bizim de öyle hatta şaşırıyorum bazen saatler içinde geçiyor sonra tekrar çıkıyor falan.mustelanın kremini sipariş verdim bakalım
Sumeyyee Sumeyye67 benim oğlanın vücudun da vardı sadece doktora alerjimi demiştim alerji olsa yüzünde olurdu demişti 🤷🏼♀️
Sumeyye67 Sumeyyee gittim şuan acile süt alerjisi değil dedi sıcak soğuk hava yapar dedi bulunduğu ortamın toz olmamasına dikkat edin dedi sadece yüzü değil ellerini de öpmeyin dedi bir krem verdi 3 gün Aralık’la sür dedi
Zeyyy Sumeyye67 benim kızda da var 9 aylık kızım yanakları kırmızı minik sivilce gibi 4 gündür falan var doktor alerji olabilir ama neye olduğunu sen bulacaksın dedi başka bi şey olmasın da acaba havalardan galan mı