Zeynepkizilgul Hayırlı günler güzel anneler sizlere bir sorum olucak..😍 Dün akşam adetim bitti ve duş almadım bugün niyetlendim oruç tutabilir miyim şimdi duş alsam olur mu bilmiyorum… cevaplarsanız çok sevinirim 💝
Babe Zeynepkizilgul yani adetiniz bittiyse abdestinizi almaliydiniz diye biliyorum ama bu bilgim de cok iddiali degilim
Zeynepkizilgul Hilokiiii imsaktan önce bitti ama benim bittikten sonra lekelerim oluyor sabah lekem olsaydı tutmiycaktim ama şuan lekem yok
Atesbocegi İnternetten okumuştum kuzu cünupluk abdestsiz olmak oruç tutmaya engel değil ama niyet ettikten sonra bir namaz vakti geçmeyecek şekilde abdestini alman lazın
ikizbabymom Atesbocegi şimdi biz regl olduğumuz zaman cünup oluyoruz orucumuz bozuluyo bittikten sonra cünupluk devam ederse niye bozulmuyo mantığı ne
GoGirl Atesbocegi ikizbabymom Ben de iki proftan dinledim biri prof suleyman ates eski diyanet isleri baskani biri prof dr mehmet okuyan Adetli olmakta kur an da gecen yasak sadece cinsel iliskidir derler uzun uzun anlatmislar ben o kadar hakim degilim ama dinledim her iki gorusu de soyleyen proflari dinlenemk isterseniz diye yazdım
marscicegi Zeynepkizilgul imsaaktan önce adetiniz bittiyse, ve öğle namazı vakti girmeden gusulunuzu alabilecekseniz tutulur, hatta güneş tepeye çıkmadan oncetam öğle vakti girmeden önce alınması lazım diye biliyorum
Hilokiiii Zeynepkizilgul belirli sebepleri var gece bitti mesela yıkanamadın niyet ettim öğle ezanı okunmadan gusül abdestini Alman gerekiyor orucun bozulmaz fakat almadığın takdir de günah attığın her adımda günahlar yazılıyor birde şöyle imkan vs yoksa günahı yok ama imkan var erteleniyorsa öğle namazı gelemden hemen alın
Zeynepkizilgul Hilokiiii şuan duş alamıyorum çünkü suyumuz yok sular kesilmiş şuan ne yapicam bilmiyorum
Atesbocegi ikizbabymom internetten okudum diye belirttim sizde bakın isterseniz çünkü Bi açıklamam yok bu tarz konularda kesin konuşmak istemiyorum
Zeynepkizilgul Zhnce şuan duş alma imkanım yok çünkü sular kesilmiş… olmadı evdeki içme suyuyla gusül alırım
Hilokiiii Zeynepkizilgul o zaman öğlen ezanına kadar güsul al canım yakında biri akraba vs varsa rica et