Hilalaktss 6 ay 17 günlük kızımın genital bölgesi ve totosununda kabarcıklar ve pişik oluştu. Doktora gittik hametan yazdı. Elimdede sudocrem ve penaten var hiçbiri Bi işe yaramıyor. Yardımcı olur musunuz
Mutlubebis Hilalaktss bize travazol ve hametan yazmıştı 6 aylıkken. Günde 3 kez travazol, 5-6 kez hametan sürüyordum 14 gün kullan dedi. Travazol ve hametanı üst üste sürüyordum travazol saatlerinde.
Feyyyzza Hilalaktss travazol çok iyi gelir ama biraz sıkıntılı bi krem kortizonlu oldugu için. Aldır istersen günde bi kere sürersin yeter o ona. Birde sürekli kurula nişasta dök. Nişasta ne alaka dersen internete bak. Ben kızımın öyle geçirdim pişigini artık kanıyordu
Merve-miray Hilalaktss Burda okumuştum arko krem sürmüş ve hemen geçmiş https://www.google.com/search?q=arko%20krem%20t%C3%BCp&tbm=isch&hl=tr&prmd=sivn&rlz=1CDGOYI_enTR942TR943&sa=X&ved=0CB8QtI8BKANqFwoTCOjwic2rj_ACFQAAAAAdAAAAABAG&biw=375&bih=553#imgrc=x-s1JbaxbrwrwM
Fasulye12 Hilalaktss penaten kullanıyorum o iyi gelmişti bir de burda okuyup denediğim arka krem şu eskiden kullandığımız yeşil tüplü Olan o da 1 günde kızarıklığını almıştı tavsiye ederim