sehribannn Sucukluyumurtaa bende akşam baktığımda yoktu az önce mail gelmiş şaşırdım bi kere bonus kutusu kazanmıstım sadece size ne çıktı 😊https://imgyukle.com/i/OLenzY
Asafalya58 KardelenYB off bende geç kalmışım ilk defa çıkmıştı bi iki saat önce girseymişim alıyormuşum yaa
Sucukluyumurtaa sehribannn sizinki iyiymiş en azından dolu bi kutu olur benimki çok boş🤦🏽♀️😀 kahve var 2 tane 1 ml krem deneme için bi tane omo
uzumlukekim Banada cikmis 🥳 Ama neden sadece 4 tane ürün var anlamadim aldigima degmez herkeste daha cok goruyorum zaten minicik deneme boy
sehribannn Sucukluyumurtaa degişik bir sistem birinede benim kutuyla hemen hemen ayni bi kahve yok sac bakim kremi 500 ml duş jeli neler neler bende onu gördüğümde benimkine az dedim demekki degilmis😂
Mimarhanim Sucukluyumurtaa aaa farklı farklı mı cikiyor. Bana da omo sivi deterjan, hametan el kremi, bir tane saç kremi bir tane de şampuan
sehribannn Ylcmelis denebunu ana sayfasında ücretsiz kutu exclusive kutu yazıyor ücretsiz kutunun yaninda 1 yazıyorsa kutunuz çıkmıştır oraya tıklayıp görebilirsiniz☺
Mimarhanim sehribannn 500 ml cikiyor mu kutulardan hani dene bunu ya çoğunlukla deneme boyu oluyor, iyiymiş senin kutu 🤭
3children1mom Mimarhanim Bana da onlar çıkmış. Sen profilinde neleri işaretlediysen o çıkıyor yani sana özel olanlar ☺️
Musabavs Mimarhanim benim de aynı . 😍😍ama adresi yazıyorum yazıyorum adrese ücretsiz gönder dediğimde hata veriyor sanırım bilgisi olan var mı ?
sehribannn Mimarhanim evet evet diger bir postta gördüm bende palmolive çıkmış 500 ml bazen tam boy verdikleride oluyor çok nadir denebunu blog sayfalarindada görmüştüm🙂
Aselsmommmmmmm Sucukluyumurtaa ilk defa çıktı dün görmüştüm bende🎉 ama içindekiler neden bu kadar miniciklerrr🤣 insafsızlar fenomenlere boy boy yollamayı biliyolar 🙄
sehribannn Ylcmelis site canim uyg. Degil üye oluyorsun profilini dolduruyorsun orda yazanlari seçerek çıkarsa çıkıyor benim pr. Bilgilerini atiyim aynisini yap kutu hala varsa belki çıkar
Mimarhanim sehribannn yaa o da şans işte, neyse zaten mutluluk vermesi hediye oluşundan 🤭 küçük ya da büyük mesele hediye gelmesi 🤩