Demet_k Arkadaşlar bebeğim gün içinde ürperiyo hani üşürüz de içimiz titrer ya o şekilde. Yani iki gündür denk geldim. Çok değil günde bir defa falan. Netten baktım çişini yaparken olurmuş ama aynısını yaşayan varmı
Helloduruko Demet_k bi idrar tahlili verin isterseniz enfeksiyonda oluyo genelde arkadasimin bebegindede oluyodu ordan biliyorum
Pembebeyzmavi Bizde 8aylığız geçenlerde oldu birkaç defa birkaç gün üst üste yani ama şimdi bir hafta on gündür falan hiç olmadı. Bende çiş diye biliyorum
Demet_k Pembebeyzmavi yani netten bakınca kötü şeyler çıkıyo karşıma. Ondan korktum ama bebekler bu tür hareketler yapıyorlar inşallah normaldir. netten bişey araştırmak istemiyorum illa kötü şeyler çıkıuo karşıma
Pembebeyzmavi Demet_k valla o batağa düşmeyin ben psikolojimi bozdum bir ara ama bakıyorum korktuğum her davranış bir süre sonra kesiliyor birkaç gün bekleyin
Rika Leyla54 posttan bagimsiz olarak doktor hastalancagi zaman veya atesi varsa urperir demisti. Urperme vardi oglumda da uyumaya yakin. Buarada bebegim alerjik bir bebek ve mide agrisindan dolayi urperti gibi sicrama ds oluyordu