Lightning 3aylık oğlum da konak başlangıcı var mustela şampuan kullanıyorum tecrübeleriniz neler acaba
Ezgi3454 Lightning 7. Aydan bildiriyorum konağı hala geçmedi vücudunda da belirli yerlerde izlee çıktı alerji olabilir bu hafta test olacak
Aras63 Lightning ben 3 ay çektim canım zeytinyağı sürdüm sık tsrak ile tarayıp mustela şampuan ile yıkadım o aksam geçip sabaha hep tekrar çıktı en son vazelin aldım sürdüm sabahtan akşama sık tarak ile taradım sonrasında mustela şampuan ile yıkadım yine iki üç gün tekrarladım şükür geçti
pamuk-prensesim Lightning mustela Konak kremi kullandım banyoya girmeden bebek tarağıyla taradım 3 4 yıkamadan sonra geçti tavsiye ederim
Gulcehuma Merhaba benimde kızım 8 aylık konağı çok fazla yok ama doktorum konak için radix cradle cap cream şampuanını önerdi çok iyi gerçekten
Begooo En iyisi zeytinyağı. Duştan 15-20 dakika öncw sürün duşa girmeden dişli tarak ile tarayın. Birkaç banyo tekrar edin bizim öyle geçti 2.ayında başlamıştı şu am 4 aylık hiç kalmadı
1acemianne_ Tatlı badem yağıyla geçti kızımın konakları banyodan önce sürüp yarım saat bekletin sık tarak ile tarayın iki haftada geçti
mutlukalp21 Lightning bende mustela kullanıyorum doğduğundan beri ama normal şampuanı. Konak için olan değil. Bizde 3 aylığız saç diplerinde benek benek sarılık lar olmuş öyle mi sizinde konak galiba
06082020 Lightning bebek yağı var vücuduna sürdüğünüz ondan sürün yarin saat bekletip tarayın iyice yedirin ama kafasin yağı snra yıkayın benm bebehiminde olmuştu önce zeytinyağı sürdüm bj kax kere faydasi olmadı bi arkadaşım tavsiye etti bebe yağını hemen geçti iyice tarayın
Actombo Bir fincan zeytinyağ ile bir tatlı kaşığı karbonat yıkamadan 5 dk önce sür masaj yap. Banyodan sonra tara geçiyor 3-4 yıkamada. Tarifi doktorumuz verdi
AND-20 Lightning bebek yağını her yerine sürüyorum yarım saat bekledikten sonra sık bebek fırçasıyla tarıyorum hepsi çıkıp gidiyo saçı da pamuk gibi oluyo
ikizlerinannesi2985 Lightning bebeyağ ile 4 günde geçirdim ben. Zeytinyağı sürdüm en başta hiç etki etmedi. Zaten zeytinyağı derinin ph seviyesini bozuyormuş. Sonra ben de bebeyağı dedim.