MevaninMelegi Mrb 3 aylık bi kızım var gündüzleri nerdeyse çıt sesine uyanıyor e tabi o uyurken hiç bişey yapamıyorum en azından evdeki seslere alışması için önerisi olan olursa sevinirim yada bunu için erken bi dönemmi bilemiyorum şuanda atak dönemindeyiz
BalarisiYusra MevaninMelegi bende bulamadım bi çözümünü sanırım evlerimiz hep sessiz Olduğu için alışmışlar uyurken sessizliğe hele ki parkeler çok cıtırdıyor ya parmak ucunda yürüyorum odadan çıkmak için resmen
Emirin_Annesi10 MevaninMelegi ben ilahiyle uyutuyorum 4aylıktn beri. Yoksa çıta uyanıyor uykuya geri dönmüyordu. Yan komşu günde 40 kere çelik kapıyı güm diye çarptıkça uyanıyordu böyle daha uzun uyuyor
Mualdu06 MevaninMelegi valla bende çözüm bulamıyorum gündüz çıt sesine bizimkide uyanıo ama tv açıkken de seste uyuyor anlamadım gitti neye göre tepki verio
MevaninMelegi BalarisiYusra aynen öyle ilk 2 ay hiç bi seste sıkıntı olmuyodu ama şimdi mutfakta bardak almaya korkuyorum 😭😭 inşAllah ileriki aylarda düzelirler
babygrll BalarisiYusra resmen ayrıyız parkenin ses çıkardığını yeni öğrendik çocuk olunca yoksa haberimiz yoktu yani
MevaninMelegi Emirin_Annesi10 aynı sorun bizdede var malesef üst komşu evi yıkmaya kararlı sanırım teşekkür ederim denerim mutlaka bende
Hibou Nasıl alışırsa öyle gider aslında baştan alıştırmak lazım. Ben hiç sakınmadım kolay kolay sese uyanmaz ona seslenen ses hariç ☺ 11 aylık olacak Yanina beyaz gürültü açık bırakabilirsiniz
MevaninMelegi Hibou ilk 2-2,5 ayına kadar sorun yoktu aslında derin uyurdu ama atak haftalarından sonra özellikle hem çok zor uykuya dalıyo hemde ayak sesine uyanıyo 😭
BalarisiYusra MevaninMelegi 😊 düzelir inşallah ha benimde sanırım eşim alıştırdı sessizlğe kızım uyurken mutfakta iş yapsam aman yok ses Çıkarma aman yavaş çalış diye diye😂 diyorum sese alışsın yok anam dinelemedi hiç
Emirin_Annesi10 MevaninMelegi dene birkaç gün alışır yapma diyenler olacaktır ama uyumayan bir bebekten daha kötü bir durum olacağını sanmıyorum. Belki sesten kafası dinlenmiyor olabilir ama hiç uymamaktan iyidir şuan 1 saat bazen 2 saat uyuyabiliyor ilahiyle çok şükür ki. Ama daha ozamanlar çok birsey bekleme canım benimkide ozamanlar öyleydi sabahlara kdr uyumazdı ağlardı 10dkya bir uyanırdı. Gündüzleride ayakta uyurdu belki yarım 1 saat. Geçiyor o günler ama daha zorları çalıyor kapını😊
MevaninMelegi BalarisiYusra tamamen psikolojik sanırım bizdeki davranışlar uyuyanın yanında ses yapılmaz diye alışmışız bebeklerede aynısını yapınca napsın onlarsa sessizliğe alışıyo ☺️
Eylulumsu Ben doğdugundan itibaren ninni kolik müzik ilahi vs ile büyüttüm uyurken hep açtım şimdi açtığımda uyuyacağını anlıyor ve isterse ev çok kalabalık olsun uyuyor
Epifenomen-gkc MevaninMelegi doğduğundan beri evde bir davul çalmadığım kaldı sese alışsın diye ama 4 aydan sonra artık seslere duyarlı olmaya başladıkları için çok zorlanıyorlar seste uyumada. İlk 4 ay güzeldi sonrası hüsran bizim de.
MevaninMelegi Epifenomen-gkc aynen öyle birde evimiz orta katta sokaktan geçenlerin konuşmaları bile evde şimdi camlar kapalı ama yazın napıcaz hiç bilmiyorum 🤦♀️🤦♀️
MevaninMelegi BalarisiYusra düğünlerde uyuyan çocuklara hep özenmişimdir benimki evin sesinde uyusa yeter 😂😂
MevaninMelegi Emirin_Annesi10 evet burdan okuyorum sürekli ileriki aylarda nelerle karşılaşırım diye şimdiden hazırlıyorum kendimi sadece uyku olsa kafamda deli sorular hergün 🤦♀️🤦♀️ Doyuyomu acaba ya karnı açsa ben yetemiyosam fln dolanıyolar beynimin içinde ilk çocuk diye sanırım acemiliğimiz ondan 🤔🤔
Zelihalp Emirin_Annesi10 sesten kafası dinlenmiyor kısmı iyi olmaz çünkü uyuması dinlenmesi lazım gelişimi için önemli olan gözünü kapatması değil dinlenip yorgunluğunu atması