esraesma Kızlar günaydın🌸 Hipp in 5 tahıllı kaşık maması aynı markanın formül mamasıyla yapılır yazıyor üstünde ben mamayla yapmak istemiyorum anne sütüyle yapabilir miyim bi sakıncası olur mu?
Nazli_07 esraesma Valla ben bebelacla karıştırıp veriyorum.Katilasiyor o şekilde yiyor kızım biberonla tok tutuyor 😊
esraesma Olric11 Hayır kutusunda yazıyor ki formül mama ile hazırlayın ben anne sütüyle yapmak istiyorum
Nazli_07 Olric11 Evet öyle yapıyorum formül mamayı verince içmiyor.İcince komple kusuyor içtiğini ve akıtıyor hep.1.5 aydır o şekilde veriyorum katı oluyor doyurucu oluyor birde 😊
Nazli_07 Olric11 180 ml suya 4 kaşık formül mama koyuyorum.Hipp elmalı tahillidan 3 tatlı kaşığı ekliyorum o şekilde yediriyorum.Baska kaşık mamayı denemedim bu arada hep hipp alıyorum
Nazli_07 Olric11 Prematüre doğdu bebgim şuan 5.5 ayligiz her çocuk farklı mama yiyor bazen 100 yiyor kızım bazen 150 bazen 180 değişiyor 😂Ruh haline göre artık.Gunde 2 öğünde yarım çay bardağı ek gıda veriyorum.😊4 saatte 1 veriyorum mamayı bu arada