Berenbegum Kızlar lütfen Bi öneride bulunun ne yaptıysam gitmiyor lar mutfagım karınca dolu öldürmeye kıyamıyorum nasıl baş ederim kesin etkili bir çözümü var mı?
Babe Berenbegum bi ilac var adini bilmiyor haşere ilaci satilan yerlerde bulabilirsiniz kucuk bir sise sulandirip sıkıyorsunuz her yere kokusu vs yok.Benim de yaz gelince balkonumda cok oluyordu mutfaga giriyorlardi.Kullandim artik hic yok
Annesinin-pasasi Berenbegum naftalin kokusunu sevmezler eger imkanınız varsa çıktığı noktalara naftalin koyabilirsiniz
BalarisiYusra Berenbegum nerden geldiğini takip et canım bi delikten çıkıyordur elbet Oraya limon sık daha da çıkamazlar 🙂
Berenbegum Babe eşim karınca yemi diye almış gelmiş ama hiç bir faydası olmadı. Bide ben yuvalarını Bi türlü bulamıyorum
Berenbegum Annesinin-pasasi deneyim cnm. Kahve dediler olmadı tarçın dediler olmadı hiç fayda etmiyor bide naftalin deneyim.
BalarisiYusra Berenbegum annemin evine de basmıştı hemde sürüsüyle geliyorlardı art Arda gidiyorlardı ablamla onların nerden geldiğini takip ettik bi delikten çıkıyorlarmış oraya limonu bi sıktık daha da gelmediler😀😊
BalarisiYusra Berenbegum baya zor canım her yerden çıkıyorlar malesef kırıntı felan topluyolar yuvalarına bide çok tatlı oluyolar ama onları hep izlerdim 😀
Berenbegum BalarisiYusra küçük kızım var parmağıyla yakalamaya çalışıyor o bile oyun haline getirdi 😀