Aezgi Dün 4 ay aşımızı olduk aşıdan sonra hep huysuzlandıı gece atesi 38.5 oldu gece emzirdim ama sabah 7 de kalktı cok az emdi uyku sersemi şimdide memeyi görünce ağlıyor bu atakmı yoksa ağrısımı var ac olduğunu biliyorum ama emmiyor😖
aybkkara Aezgi benim bildiğim ateşte çocuğu halsizleştirip uyku yapabilir, ılık bir duş mu aldırsanız acaba?
Tubameric Benim oğlumda pazartesi oldu 4. Ay aşısıni uykuya çok direniyor bikac gündür aşıdan olduğunu sanmıyorum atak olabilir canım
Aezgi Tubameric yaaaa of cok zor bi durum canım uykuda değilde emmiyor o cok üzüyor umarım cabuk gecer😫
Aezgi aybkkara aslında halsizde değil ne kucakta duruyo ne oturduğumuzda memeyi görünce ağlıyor anlamadımm ağrısımı var yoksa atakmı carpolda verdim caresizlik ne kötü anne olması cok zor gercekten😭
aybkkara Aezgi hem atak hem aşı zamanı. 4. Ay zor diyorlar, bizim de haftaya aşımız var devamında ne olur, bilmiyorum Allah yardımcımız olsun.
dikenlerinleydisi Benimde 3 aylik kac gündür ayni sorunu yaşıyorum emmiyor ayakta uzanarak her türlü yolu deniyorum