Giraysmom20 LokumAnnesii başımıza gelmedi pek bilgim yok ama bol bol emzirmek, meyve tüketimini arttırmak takviye vitaminler işe yarayabilir, içebileceği bitki çayları iş görür diye düşünüyorum, tez zamanda geçmiş gitmiş olsun inşallah 🙏🏻
Gocicim LokumAnnesii udihindi veriorum ben ogluma bide kara murver veriolar ayrica avakado da bagisiklik guclendirici
cylnchngr LokumAnnesii benimde 4 buçuk aylık oğlum ve 2 yaşındaki kızım covid oldu kızım hiç birşey yemiyor içmiyor oğlum meme emiyor sadece napıcamı şaşırdım ödüm kopuyor allahım sen koru yarabbim
LokumAnnesii cylnchngr allah esirgesin korusun benim kızımda bişey yemiyo önceden yoğurt yerdi bayılırdı şimdi midesi bulanıyo🥺
cylnchngr Gocicim benim 4 buçuk aylık bebeğime yetişkinlere yapıldığı gibi yapıldı sürüntümü ne öyle deniyodu ağzından ve burnunda çubuk soktular
Gocicim cylnchngr neye istinaden soktukar yani belirtileri nelerdi bide kurdesen gbi yuzunde dokuntu oldumu bittikten sonra
cylnchngr Gocicim düşmeyen ateşi vardı bide aynı günün sabahı ben test yaptırmıştım pozitifti akşam oğlum ateşlenip biz tekrar gidince onada yapmak istediler oda pozitif çıktı şuan 5. Günümüz allaha şükür ateş huysuzluk falan kalmadı şuanlık döküntü falanda yok sadece tek gözü kızarık ve sulu onun dışında bişeyimiz yok