Aselsmommmmmmm Sumeyra87 kalabalık olsa ne canım küçücükler 😅 millete boy boy geliyo 🤣 ama olsun baya heyecanlandım ilk olduğu için de yüzük ölçer yerine başka bişey olsa daha iyi olurdu 😖
AZERbAYCAN Loreal paris hyaluron uzmanı cilt dolgunlaştıran nemlendirici krem (1ml) Nescafe cappucino Omo fresh sıvı deterjan 65 ml Hametol krem Scotch-Brite FRESH, Tırnak Koruyuculu 2’li
asilimm Sumeyra87 7.47ydi saat sınırı bende 8 de gördüm hemen girdim ama bitmiş süre sağlık olsun artık 😊
Elfydr Sumeyra87 yooo profilinizi değiştirmeye hic gerek yok. 2020 nin Kasım ayında üye oldum. Kasım ayından beri her ay kutu çıktı. Sadece 1 ay ben kaçırdım talep zamanını başkasına geçti hakkim. Hicbirsey de yapmadım.
minikaa Sumeyra87 yok ücretsiz kutu 0 yazıyo yine çıkmamış kaç aydır tık yok 😒 e postamı da kontrol ettim mail de gelmemiş kaçırdım desem değil direk çıkmamış 😒
Zeynebimmm000 Sumeyra87 merhaba bana kutu çıkmış ben adresimi filan yazdım bu adrese gönder butonuna tıklıyorum ama lütfen bekleyin deyip tekrar aynı buton çıkıyor adresi göndermiş oluyor muyum acaba
Elfydr Sumeyra87 olabilir . Simdi maillerime baktim mesela nisan ayi kutusu da çıkmış. Bence profille cok fazla oynanmamasi gerekiyor . Birde ben ürünleri gercekten deneyip iyi olana iyi kotu olana kotu yorum yapıyorum.
Zeynebimmm000 Sumeyra87 adresi yazarken bir yeri doldurmayı unutmuşum ondan öyle olmuş hallettim teşekkür ederim 😊
Muhammedtrn Sumeyra87 urban hyalüronik saç bakım kremi ve şampuanı omo sıvı deterjan hametol cilt bakım kremi