Sumeyra87 Hanimlar merak ettigim sey 4 aylik bebeklerde yeme icme uyku duzeni saglanabiliyormu.yoksa daha erkenmi.atak basladi baslayali saatler kayip duruyor surekli.hani su saatte yatti su saatte kalkti olmuyor malesef.normalmi bu.
ecemm-6161 Sumeyra87 cok küçük canım daha düzensiz olır büyüdükçe düzene girer Tabiki de senin yardımınla saatlerini herseyini güzel dikkatli ayarlarsan olır benim bebeğim 6. Ay içinde ben düzen kurdum ona saatlarini herseyini yeme saatlerini canım
Sumeyra87 Esin12121212 cok tsk ederim.ne biliyim internette su saatte yaticak bu saatte kalkicak diye listeler varya ondan merak ettim.bazen uykusu geliyor ama inatla uyumuyor bazen sip diye uyuyor e saatlerde kayiyor dogal olarak.
Esin12121212 Sumeyra87 int bakma canim benim orası sacmaliyor bence ya aylık doktorunuz varsa yada buraya yazin yardımcı olabilirsek sorabilirsiniz benim mesela ikizlerim var şuan 8 yanındalar 7 sene sonra oldu 8 aylık bebeğim var her bebek o kadar farkli
Sumeyra87 ecemm-6161 ya cok cabaliyorum bi duzeni olsun diye ama bazen uykusu geldigi halde uyumuyor bazen 1 saatte emmek istiyor.uyuyor bazen hemen uyaniyor 1 saat gecmeden yeniden uykusu geliyor.bunlarin hepside etkiliyor iste.gune basliyoruz 3 kere ayni duzende uyuyor mesela.4.de uyumuyor uykusu geldigi halde ondan dolayi karisiyor hersey.
ecemm-6161 Sumeyra87 alıyorum canım seni tabi ilk zamanlar zor olıyor bu durumlarda her bebek farkı olıyor yapı mıselesi tabikide
Sumeyra87 Esin12121212 doktorumuza gore hersey yolunda sukur..burayada aklima takilanlari yaziyorum sagolun hepiniz elinizden geldigince cevapliyorsunuz.