Buselif Bebeğine uyku eğitimi veren , vermeye çalışan , veremeyen anneler düşünceleriniz neler nasıl ilerliyor süreç tecrübelerinizi paylaşabilirmisiniz?
1balkizannesi Buselif Sabah ✅ 06.00♡08.00 uyanık 08.00♡11.00uyku 11.00♡14.00 uyanık 14.00♡17.00 uyku 17.00♡20.00 uyanık 20.00♡23.00 uyku ve sadece beslenme için uyandiriyorum tekrar geri uyutup sabahki programa devam 8 ay 5 günlük ❤ Şu an bu sekilde devam ediyoruz 4 ayindan beri uyku duzeni var 🙏 ihtiyacına göre uykuyu azaltıp çoğalta biliyoruz.❤
1balkizannesi Buselif ınsta’da baldan anne var orada tüm bebeklerin uyku sorunları ile alakalı �özümler var oradan yardım alabilirsiniz ben oraya kullanarak neredeyse 4 aydır çok rahatım İstediğim zaman istediğimi yapabiliyorum Bebeğim uyurken
_Nehirim Buselif 15 aylık bi kızım var 🙄 kafasına estiği gibi uyuyor kafasına estiği zaman uyanıyor bebeklikten bu zamana kadar canımızı okudu uyku konusunda 🤷🏻♀️ biz alıştık artık bu duruma ama onun sağlığı ve gelişimi için uyku eğitimi vermeyi düşünüyorum sadece şu diş döneminin bitmesini bekliyorum.sema hanımdan alacağım eğitimi 🤗
hberfin Gündüz elimden geldiğince uyanık tutuyorum gece uyusun diye gece uykusu daha sağlıklı malum ramazan ayından bizim bebiş iftarda ve sahurda uyanır saat 5 6 ya kadar uyumaz 😂
1balkizannesi hberfin Benimki Gündüz 6 Gece 6 olmak üzere 12 saat uyuyor gündüz uyumazsa gece çok iyi uyur diye bir tecrübem yok bizzat yaşadım gündüz uyumadı gece de uyumadı bazen
Elifhakan12 1balkizannesi süper bi programınız var biz 5 aylığız son 1 aydır gündüz uykusu yok denecek kadar az. Akşam 8 de uyumaya başladık sabah 6.30 da ayaktayız
ilahiyatci_Mom 1balkizannesi maşAllah uyku döngüsü cok güzel uykuda kalma saatleride epey iyi benm bebe gündüz de gece de düzensiz ☹️Gündüz biz zorlamasak hiç uyumayacak
1balkizannesi Elifhakan12 Elifhakan12 Şu an uyku düzeni yapabilirsiniz bebeğin izin verdiği sinyallere bakarak Ben 4 aylıkken başlamıştım çünkü 4 aylıktan sonra gaz sorunları bitiyor uyku düzeni sayesinde Bebeğim ne zaman uyanacağını ne zaman uyuyacağını biliyor uyumaya yakın mesela ağlıyor emzirme düzeni oluyor bez değiştirme düzeni oluyor çok tavsiye ediyorum yorgun annelere