Cinarinannesi06 Arkadaşlar malesef bugun yaptırdığım test sonucun pozitif cikti. 10 aylik oglum var nasil koruyabilirim, emzirmeli miyim? Bu dönemi atlatanlar olursa pozitif fikirlerine çok ihtiyacım var. Lutfen negatif düşünceler yazmayin. Teşekkürler.
Kbrzgl Cinarinannesi06 öncelikle geçmiş olsun inşallah en hafif şekilde atlatırsınız. 1 hafta önce biz de geçirdik 10 aylık kızım var ona test yapmadılar ama benden 2 gün sonra ateşlendi 2 gece, çok şükür hafif atlattık Baska semptom göstermedi. Emzirdiğim için ilaç vermediler iyi beslenmeye ve bağışıklık güçlendirici şeyler tüketmeye gayret ettim. doktorlar bana maskeyle emzirmemi söylemişti çift maske takarak emzirin sizde bebeklerimize en büyük bağışıklık güçlendirici anne sütü sık sık emzirin fazla temastan kaçınmaya çalışın emzirmek dışında kucağa almamaya çalışın ve ev ortamında da maskesiz durmayın inşallah tez vakitte atlatırsınız Rabbim bütün hastalara şifa versin 🙏🏻
Hulyalim Cinarinannesi06 ben de aynı çift kat maske her gün duş kıyafetin temizliğinden rmin olma ve göğsü yıkama veya silme ile emzirmeye devam etmem söylendi çocuk doktorunca ben de öyle yapıyorum
Hulyalim Hulyalim evde de maskeli durdum kıyafetime gelmesin diye bir de bebekle de odaları ayırdım telsiz ve çalar saatle dinledim bebeği