Bermale kızlar bebeğim 1 aylık ve burnunda tıkanmayla birlikte hırıltı var.Gifrer die bir ilaç kullanıyorum.İçerisinde serum tarzı tek kullanımlık damla var.Ama sürekli sıkmak zorunda kalıyorum.Zaten bir zararı yok ama bu durumda başka ne verebilirim acaba?
SuPerisiiii Bermale canım biz serumu şırınga yardımıyla burnuna sıkıp sonrasında ters çevirip sırtına hafif hafi vuruyoruz. Öyle demişti doktorumuz. Aldığımız burun aspiratörü vs sadece burunu temizliyormuş. Ama hırıltının nedeni arkada kalan mukuslar oluyormuş. Ben öyle yaptığımdan beri açıkçası bebeğimin hırıltısı filan kalmadı.
Asya0114 Bermale serum fizyolojik alın şırıngaya çekin bebeğin burnunu yıkayın youtube de var canım şırınga ile burun yıkama diye sonra da burun aspiratörüyle Çek bende senin gibi ilk başta çok korkmuştum ama şimdi tıkandığını hissettiğim anda hop yapıyorum tek koluma kızımı alıyorum aynanın karşısında tek başıma yapıyorum .
Dn123 Bermale daha çok küçükmüş doktoruna sor ben tıklandığında kaynamış siya kekik yağı dmlatiyorum 2 3 damla odasına koyuyorum
Muchkin SuPerisiiii kesinlikle katılıyorum bende aynısını yapıyorum görünmeyenler hep arkadan geliyor damlalar pek ise yaramiyor
SuPerisiiii Bermale açıkçası ben de biraz panikliyorum ama doktorumuz böyle devam ederse bronşite dönebilir erken davranmakta fayda var demişti. Eşimle birlikte yapıyoruz. Ben tutuyorum sakinleştiriyorum yan yatırıyorum eşim de 3 ml bi buruna 3 ml diğer buruna sıkıyor sonra hemen ters çeviriyoruz. İlk zamanlar nerdeyse her gün yapıyordum sonra rahatladığını görünce gün aşırı yapmaya başladım.
Bermale 1 aylık bebeklere yapılır dmi bu sorun olmaz yani?Birde herhangi bir tehlikesi var mı?Akciğere soluk borusuna kaçma gibi?