Sarikuzumalp Elmaliturta_ ha görüp beğendiğim bi tane önereyim 2 arkadaşım gitti memnun kalmışlar ☺️ bc_photographhy
Sarikuzumalp Elmaliturta_ rica ederim konseptleri harika daha güzelini bulamazsam bende burada 2 yaş yaptıracağım ☺️ 1yaş için fiyat almıştım çok uygundu
Elmaliturta_ Sarikuzumalp yarın fiyat soracağım benim de şuan aklımda bi yer var ben de size önereyim fiyatı da uygun geldi busraakbulut_photography
bikerem Elmaliturta_ edaarikanphotography ve ipekcelikerphotography ikisi de arkadasimdir.biri mamakta biri gop ta
Elmaliturta_ bikerem yaa öyle mi 😍 hemen bakıyorum mamakta olan hangisi acaba çok iyi olur bana yakın
Elmaliturta_ bikerem 😂 tabiki tabiki 🤐 ben hamileyken seminere katılmıştım edaarıkan da vardı tanıtımını yapmıştı oradan biliyorum zaten onu. Ya her ikisine de baktım ama mamak değil 😐 neyse o çok önemli değil yarın ikisine de fiyat sorayım
bikerem Elmaliturta_ ipek in evi mamakta. Eda da evini ve stüdyosunu bilmiyorum gitmedim ama yakin cevremde.cunku ayni okuldayiz. Türközü mahallesinde oturuyoruz
bikerem Elmaliturta_ mamak a bagli ama mamak a cok uzak evimiz türközü mahallesinde. Ugur mumcu ya yakiniz. Cankaya ilce siniri
bikerem Elmaliturta_ mahallemiz mamaka bagli ama 100 metre otemizdeki yil Çankaya. Ondan oyle yazmışlardir. Esat seyranbaglari dibimizde😊
Asel_mina Elmaliturta_ canım biz Kumsal.photography de yaptık 1 yaş cekimimizi derya hanım çok ilgiliydi ve fotolarımız çok güzeldi asla pişman olmadık tavsiye edebilirim Instagram hesabından da bakabilirsiniz konsept çekim vs.lerine ☺️