Dyguak Kızlar bebeğim gece uykusundan 5 uyanıyor onu 6 yada 7 ye nasıl çevirebilirim yardımcı olun. Tabi bu 5 e kadar bi kaç defa kalkıyor ama mama içip uyuyor geri ama 5 de gözünü açıyor
Egemoms28- Dyguak saat 6 dan önce asla yataktan almayin odadan cikarmayın. Saati dolana kadar uyutmayi denediniz diyelim cikin odadan 5 dk bekleyin gunaydin diyip alin. Ilk uykusunun arasinida açin. Mesela 8.den once ilk uykusunu yaptirmayin ertesi gunu 10 dk daha gec yaptirin gibi. Biz öyle aştık cok şükür. Odasi ışık aliyoraa cok karartmayi deneyebilirsiniz.
Dyguak elifhanimm genel de 9 bck gibi uyuyor uyutmazsan ağlıyor sürekli 12 de yattı geçen yine 5 de kalktı😞
elifhanimm Dyguak ama kuzum bebek bu kocaman insan değil ki. Şöyle yap 5 te kalkıyorsa 4,5ta uyan uykusunda emzir geri yatır o şekilde belki uykusu bölünmez ve uykusu saati uzar. 9 da uyuyor ise maşallah ayını da sormadım ama küçük ise çok makul
Dyguak elifhanimm hosgeldinbebegim1 bebeğim 5 aylık 9,5 da yatıyo 12 ye doğru kalkıyor sonra 2 ve 4 de kalkıyor en sonda 5 de tekrar kalkıp güne başlamak istiyor gülücük saçıyor 😀bnde 6 da kalksın en azından bnm uykumda alınmıs olur istiyorum ama nerdee😂
hosgeldinbebegim1 Dyguak Mama kullanmıyorsunuz sanırım. Sütünüzü sağıyorsanız sağdığınız sütten 150-180 cc verebilirsiniz. Ben mama veriyorum 4 aylık şuan. 180 cc veriyorum 9-10 saat aralıksız uyuyor.