Selamün aleyküm arkadaşlar bebeğim 11 aylık karaciğer nakli olabilir diyorlar şuan hastanedeyiz sürekli hastanedeyiz ve safra ameliyatı olacak , her ihtimale karşı verici hazır olsun dediler , verici hazır yüzde 50 nakil olabilir veya olmayabilir dediler. Neyse Rabbimden gelen dert şükür , şimdi çevrenizde falan varmı ? Duyduğunuz falan ,bana diyorlar ki karaciğer nakli olanlar en fazla 5 sene yasabilir ve bu beni acayip korkuyor , çevrenizde karaciğer nakli olan varmı kaç sene yaşıyorlar kaç sene oldu nakil alalı? Lütfen beni aydınlatın çok çok çok korkuyorum kaybetmekten , Allah rızası için dua edin nakillik bı durum olmasın yasin veya 7 ayetel Kürsi okurmusunuz? Nakil sonrası süreç çok zor bebeğim bensiz 5 dakka durmuyor ignelerden çok korkuyor biri zarar verir korkusuyla sürekli yapışık bana , rabbim benm ömrümden alıp ona versin , acısını yaşatmasın yeterki? Bu güzel gecelerde oğluma da dualarınızı esirgemeyin imtihan dünyası imtihanimiz kolaylaşması için dua edin lütfen ve bilgisi olan aydınlatsın beni , herkese tskr ederim 🥺🥺