SuPerisiiii Mutluyuva canım sakin ol öncelikle. Bol dinlenip su çok tüket. Rezene çayı al mutlaka günlük 2 kere demleyip iç. Yeşillik ye bol bol. Pekmez de çok yapar. Bi de bende sıcak duş da çok faydalı oldu. Emzirdikten sonra mutlaka bir bardak su iç.. ama her şeyden önce lütfen sakinliğini koru. Dua aç dinle rahatlamak için bişeyler bulmaya çalış..
hosgeldinbebegim1 Mutluyuva Bende aynıyım 10 en fazla 15 ml süt geliyor en fazla sağınca. Artmıyor artmıyor. İnşallah sizinki düzelir.
Rbrose Mutluyuva sıcak duş,rezene çayı,bir saat bile olsa uyku bir de e bebek promalt içecek arttırıyor sütü. Petibör bisküvi de 3-4 tane yiyip üstüne su içince de süt yapıyor. Her bünye farklı deneyip bulmak gerekiyor inş artar sütünüz
Mutluyuva Halimeer dün biraz geliyordu bugün çok az geliyor acaba çekildimi sütüm çok endişeleniyorum
south yani kişiye göre değişir mi bilmiyorum ama ben çok su içtim dereotu yedim bi de petibör bisküvi çok aüt yaptı tesadüf mü dedim denedim be zaman yesem göğüslerim şişti. bide stres yapma lütfen seni çok iyi anlıyorum ama stres çok etkiler
Burcu11 Mutluyuva tüm tavsiyeler verilmiş uygulayın birde en önemlisi kendinizi sütüm az geliyor diye strese sokmayın vücudunuzu siz yönlendirirsiniz
gg00 Mutluyuva önce sakin olmanız gerekiyor. bol bol su, stresten uzak kalmak, rezene, dereotu, kuru incir, tahin helvası,kara lahana, fındık, ceviz vee bol bol emzirmek sütü arttıran şeyler.
Mabelmom06 Mutluyuva her sağımdan önce göğsünüze sıcak uygulama yapın sütünüz daha çabuk inecektir. Bol su tahin helvası ve soda bende aşırı işe yaradı sodayı mutlaka denemenizi isterim